Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Ce este pictura pe numere?

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Pictura pe numere este destul de populara, multa lume a auzit despre acest concept. Presupune sa pictati propriul tablou, pa panza de bumbac, cu ajutorul unui model prestabilit, o schita in prealabil imprimata pe panza de pictura. Despre cum sa pictati astfel si toate detaliile corelate cu aceasta activitate descoperiti in randurile ce urmeaza. 

Avem in stocul nostru:

  • Picturi pe numere pentru copii 
  • Picturi pe numere pentru adulti 

Picturi pe numere - explicatii in detaliu 

Pentru cei dintre voi care ati incercat sa pictati, dar ati considerat ca nu aveti indemanare, viziune si creativitate, pictura pe numere este o alternativa. Ce poate fi dificil in a respecta un contur? Apare acest concept de pictura pe numere, ce presupune ca cel care picteaza sa se lase ghidat de simple instructiuni: schita imprimata pe o panza de bumbac, fiecare spatiu fiind notat cu numere. Numere ce corespund unui anumit ton de culoare, parte din acelasi set comandat. Respectati instructiunile acestea si delimitarile spatiilor si veti obtine un tablou perfect. Atat de simplu este! 

Tematica acestor picturi este atat de diversa si asa cum veti regasi si in pagina noastra puteti alege intre cele cu animale sau pasari, cele cu peisaje si cele cu orase, cladiri sau poate specifice pentru publicul feminin sau masculin. Sunt zeci de variante de astfel de picturi. Odata finalizate, le puteti expune in orice spatiu - acasa sau la birou, in casa de vacanta sau le puteti oferi in dar. Sunt marturii ale efortului depus in a crea ceva ce va dainui o viata! 

Picturi pe numere pentru copii 

pictura copii

Conceptul in sine este acelasi, insa tematica si dimensiunile picturilor sunt adaptate utilizatorilor, in acest caz copiilor. Veti remarca ca dimensiunea panzei este mai mica, de 30x40 cm. Gradul de dificultate este mai redus, sunt mai putine culori in set, iar tematica acestor picturi variaza. Distingem insa preponderent picturile pe numere cu animale - iepure, catel, tigru sau dinozaur etc. 

Setul contine:

  • 3 pensule de marimi diferite, cu fir sintetic. 
  • Panza bumbac 100%, de grosime 300 g/mp, pe sasiu, de lemn, din pin.  
  • Culori acrilice premium. 
  • Accesorii pentru a expune pictura pe perete. 

Picturi pe numere pentru adulti 

In acest caz vorbim despre tematica mai variata, de picturi pe numere mai complexe si cu dimensiuni mai mari, de 40x50 cm. Diversitatea in paleta de culori, in privinta modelelor asternute pe panza fac ca aceste picturi sa fie o provocare. Veti experimenta si acea senzatie de insetata dorinta sa duceti la bun sfarsit totul. 

Unele dintre ele pot fi la fel de bine pictate si impreuna cu cei dragi voua, poate chiar alaturi de copii. Va fi o activate de timp family time pe care o veti lasa intiparita in mintea voastra! 

Setul contine: 

  • 3 pensule, marimi diferite, fir sintetic. 
  • Panza bumbac 100%, de grosime 300 g/mp, cu sasiu inclus, din lemn, din pin.  
  • Culori acrilice premium. 
  • Accesorii pentru a expune pictura pe perete. 

Picturi pe numere cu sasiu 

picturi pe numere

Toate picturile pe numere includ sasiu, cadru din lemn, din pin. Panza este perfect intinsa pe sasiu, nu sunt necesare ajustari. Cat despre panza, aceasta este din bumbac 100% - panza alba, de  grosime 320 gr/mp.

La randul ei, panza cu sasiu ar fi bine de pozitionat pe sevalet, ajustabil eventual, pentru a putea picta mai usor, mai practic. 

Avantajele picturii pe numere 

Atunci cand investiti timp si energie intr-un hobby, sunteti motivati de experienta in sine, dar si de rezultatele acesteia. Ei bine pictura pe numere este un cumul de avantaje pentru toate varstele:

  • Va relaxeaza, prin simplul fapt ca va deconecteaza de la viata cotidiana si de la griji. 
  • Timp pentru voi. Fie ca pictati singuri sau alaturi de cei dragi, este o experienta unica si placuta. 
  • Gratie paletei de culori pe care o vei avea de asternut pe panza va veti bucura de posibilitatea de a crea un tablou perfect, creat cu efort propriu si potrivit pentru casa voastra. 

Si, cum ne place noua sa spunem, pictura pe numere este o experienta unica, minunata, care va crea amintiri ce tin o viata! 

Descoperiti toata gama noastra de picturi la pictorulfericit.ro. 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate