Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

3 motive sa alegi o pictura pe numere cu peisaj de iarna

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Fiecare anotimp are farmecul sau, dar parca iarna le intrece pe toate. Cel putin asta ar spune unii, cei care fie isi sarbatoresc ziua de nastere in aceasta perioada, fie pur si simplu se simt in for4ma maxima mai degraba in perioada rece din an. Nu are rost sa dezbatem, aceasta poveste imparte lumea in doua ca si in cazul celor care prefera fie marea, fie muntele. 

Asadar, pentru ca perioada de iarna este spectaculoasa, desi pare ca totul este incremenit, merita sa alegi picturi pe numere peisaj de iarna. Din acest articol afla:

  • 3 motive sa alegi o pictura pe numere cu peisaj de iarna 
  • Cine poate picta pe numere?
  • Ce grad de dificultate au?

3 motive sa alegi o pictura pe numere cu peisaj de iarna 

Este o activitate de sezon 

Asa cuvara investim in produse de protectie solara, in mobilier de gradina, unde sa ne delectam la soare, iarna avem alte tabieturi. E vremea ciocolatelor calde, a paturilor pufoase, a aromelor de scortisoara si mar copt. Si a picturii pe numere am putea spune, mai ales a uneia cu iarna. 

Timp indoor petrecut de calitate 

In timp ce unele sezoane sunt perfecte pentru a explora noi locuri si a va distra la plaja, iarna este mai degraba timpul in care indoor e mai cozy si confortabil. Asta nu trebuie sa insemne insa timo banal si prea mult plictis. Iata ca pictura pe numere poate fi o imbinare perfecta intre util si placut. Picturi pe numere cu peisaje de iarna pot fi urmatoarea ta calatorie creativa. 

pictura pe numere iarna

Stai departe de ecrane si bucurati-va impreuna de o activitate creativa 

Lista noastra poate continua implicit cu faptul ca veti crea o decoratiune perfecta, care poate fi an de an una din cele favorite. Multi dintre noi au dulapul special cu decoratiuni de Craciun. Ei bine, cand vine timpul acela, scoatem de la naftalina tot ce tine de decorul interior de sarbatori. O pictura pe numere cu iarna se mentine foarte bine, nu are nevoie de vernis sau nu se impun cine stie ce metode de intretinere. Culorile raman vii si intacte si an de an te va bucura, aducandu-ti aminte in acelasi timp de efortul tau, dar si de rezultatul spectaculos pe care l-ai creat.  

Cine poate picta pe numere?

Pictura pe numere este ca suplimentul alimentar, recomandat tuturor. Radem, glumim, dar este tipul de activitate ce nu cunoaste contraindicatii. Singurul inconvenient ar putea fi un grad mai mare de dificultate, desi nici asa nu se poate spune ca se transforma in misiune imposibila. 

Poate picta pe numere si un copil, mai ales dacă tematica aleasa este una care sa ii fie pe plac. In stocul nostru sunt disponibile modele cu peisaje de iarna, dar si cu personaje indragite, precum Happy Snowman sau Frosty

Ce grad de dificultate au?

Picturile pe numere cu tematica de iarna nu difera cu nimic fata de celelalte din alte categorii, din punct de vedere al componentei kitului. Fiecare pictura pe numere are si gradul de dificultate notat, de la 1 la 5. Dificultate doi recomandam Perfect Place

Bucurati-va de arta si prin pictura pe numere! 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate