Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Ce ai spune de testarea creativitatii si a rabdarii? Incearca spiral art

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Daca apreciezi produsele de la Pictorul Fericit, este posibil sa iti doresti in permanenta sa descoperi lucruri noi si activitati cu care sa iti petreci timpul liber. De aceea, poti descoperi spiral art - un produs inedit, realizat pentru persoanele ce iubesc sa isi puna la incercare creativitatea in fiecare zi.

Poate suna putin pompos, insa, in esenta, aceasta consta intr-o spirala imprimata pe hartie care, cu ajutorul markerelor va contura un portret al marilor personalitati ale lumii. Te invitam sa descoperi mai multe detalii despre ce presupune acest concept. In acest articol vei afla:

  • Ce reprezinta spiral art
  • Beneficiile pe care le aduce spiral art
  • Alege sa daruiesti cuiva drag un astfel de cadou

Ce reprezinta spiral art

Spiral art reprezinta, la o prima vedere, o spirala conturata sub forma unui portret, ce necesita o colorare adecvata cu ajutorul markerelor din set pentru a dezvalui imaginea finala.

Tot ceea ce ai de facut este sa urmaresti liniile spiralei din exterior spre interior si te poti bucura de realizarea unui portret realistic doar cu putina atentie. Accepta aceasta provocare si incearca acest concept nou si creativ denumit spiral art, pe care il gasesti in oferta Pictorul Fericit.

Beneficiile pe care le aduce spiral art

Daca esti genul de persoana care apreciaza lucrurile facute cu propriile maini, decoratiunile interioare realizate cu grija, atunci cu siguranta iti va placea si spiral art. Este o activitate ideala de petrecere a timpului liber, la finalul careia vei fi mandru de imaginea finala realizata.

Sablonul imprimat pe hartie este unul simetric si, chiar daca la prima vedere nu pare ceva prea complex, portretul ascuns dupa liniile spiralei va prinde viata cu ajutorul culorilor markerelor.

spiral art

Daca te intrebi ce avantaje iti aduce aceasta activitate, afla ca:

  • Iti stimuleaza latura creativa si iti lasa imaginatia sa zboare libera.
  • Este un mod inedit prin care sa creezi arta.
  • Testeaza atentia la detalii, rabdarea si concentrarea.
  • Ofera relaxare. Dupa o saptamana incarcata la locul de munca, cu siguranta vrei sa te detasezi de stresul cotidian si sa iti relaxezi mintea, iar spiral art este o varianta optima. 

Alege sa daruiesti cuiva drag un astfel de cadou

De cate ori ai cautat cadoul ideal pentru o persoana draga, cu care sa o impresionezi prin ceva inedit? Acum ai la dispozitie cadoul potrivit - spiral art - pe care il poti darui atat partenerei de viata, parintilor sau unei persoane apropiate.

Grija pe care o porti celor din jur este nemarginita, de aceea vrei sa ii feresti de stres si sa le oferi relaxare, macar in zilele libere. Un set spiral art este complet si contine tot ce este necesar pentru o seara distractiva in familie. Fa-i pe cei dragi sa-si puna la incercare rabdarea si spiritul de analiza, urmarind liniile spiralei. 

Nu este o activitate cu un grad ridicat de dificultate, ce poate fi realizata atat de de un adult, cat si de un copil. Cu atat mai indicata este pentru un copil, intrucat il incurajeaza sa isi puna in functiune latura creativa si sa stea departe de ecranele gadgeturilor care, dupa o vreme, il pot obosi.

Asadar, fie ca alegi sa incerci aceasta activitate de unul singur, ori vrei sa oferi un set de spiral art cuiva drag, merita sa incerci datorita beneficiilor care o insotesc.

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate