Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Cum sa faci luna ianuarie una mai placuta - activitati indoor care iti ridica vibratia emotionala

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Sarbatorile de iarna sunt asteptate cu sufletul la gura si de la mic la mare ne bucuram cu totii de aceasta perioada magica. Sau cel putin asa ne place sa o numim, avand in vedere ca ne straduim sa incheiem anul fara sa mai amanam diverse taskuri. Pe urma avem timp pe indelete sa ne bucuram de rasfat din toate punctele de vedere, de la cadouri la disponibilitatea tuturor pentru petreceri. 

Ce ne facem insa cand trece toata aceasta perioada? Cand dintr-o data sirul de petreceri se sfarseste si ne intoarcem la rutina? Specialistii spun despre luna ianuarie ca este una din cele mai putin placute. Blue monday este una din cele mai triste zile de luni din tot anul. Cu toate acestea, sa nu lasam vremea, timpurile si obisnuinta sa ne fie inamic pentru starea de bine. 

La Pictorul Fericit credem ca fericirea, ca si norocul, o faci si cu mana ta. Iata cateva activitati cu care sa te delectezi in luna ianuarie. 


Din acest articol vei afla:

  1. Picturi pe numere de ales in luna ianuarie 
  2. Activitati de relaxare 
  3. Activitati indoor in familie 

Picturi pe numere de ales in luna ianuarie 

Desi nu putem spune ca unele picturi pe numere sunt strict alese doar in aceasta perioada din an, remarcam anumite tendinte. In randul celor care ne apreciaza produsele remarcam preferinta pentru picturi pe numere cu peisaje. Daca vremea actuala este prea monotona, atunci cel putin in varianta pictata sa fie mai placut. Un castel sau un peisaj de rara frumusete, un loc izolat de agitatia urbana, unde parca ai evadat si tu sunt doar cateva din optiunile pe care le ai din stocul de la pictorulfericit.ro. 

Sunt de asemenea preferate tablourile celebre, mai ales ca acestea necesita - in functie de gradul de dificultate - mai multa atentie la detalii. Acum insa, activitatile indoor sunt preferate, deci este timp berechet pentru munca de migala. 

Activitati de relaxare 

In aceasta luna suntem mai putin alerti, ne plac activitatile cozy, in casa. Daca insa ai nevoie si de un stimul, poti alege puzzle-urile din lemn. Sunt activitati antrenante, care efectiv te motiveaza sa duci la bun sfarsit imaginea. Personajele fictive, din legende sau animale, iata cateva tematici ale acestor puzzle-uri. 

Pot fi la fel de bine si activitati preferate de copii, dar de la 7 ani minim. Sa vedem si cateva recomandari de activitati creative pe care sa le realizati impreuna, in familie. 

Activitati indoor in familie 

Mandala si pictura pe numere cu diamante, spiral art sau chiar pictura pe numere, oricare dintre acestea pot fi activitati excelente pe care sa le realizati impreuna. Mandala nu se diferentiaza cu mult fata de picturile pe numere, in acest caz fiind vorba despre a respecta fiecare contur, aplicand culoare. Schita este si in acest caz preimprimata, asadar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa respectati conturul. Cat despre distribuirea culorilor, este la libera alegere. 

Astfel de activitati creative va vor binedispune si ce are farmec se refera nu doar la activitatea in sine, deci parcursul picturii, cat si rezultatul final. 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate