Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Ce peisaje de pictat recomandam pentru incepatori?

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Felicitari, ai descoperit acum pictura pe numere! Ti se pare ca esti intr-o cu totul alta lume. Vezi superbe kituri de pictat pe numere si te intrebi cu ce sa incepi. Ai ajuns unde trebuie, te vom ghida sa alegi ceva potrivit pentru tine ca incepator. 

Din acest articol vei afla:

  • Cum recunosti gradul de dificultate al unei picturi pe numere?
  • Ce picturi pe numere cu peisaje poti alege?
  • Tips and tricks daca este incepator 

Cum recunosti gradul de dificultate al unei picturi pe numere?

In pagina noastra vei descoperi colectii diverse de picturi pe numere. Ca si in alte cazuri, cele cu peisaje sunt variate, nu doar cromatic vorbind, ci si din punct de vedere al dificultatii. Dacă esti interesat de peisaje de pictat pentru incepatori atunci tine cont de specificatia gradului de dificultate. Mare parte din picturile din stocul nostru au toata descrierea necesara, incat sa alegi conform preferintelor; printre altele, este vorba si despre specificatia gradului de dificultate. Notat de la 1 la 5, cu cat acest numar este mai mare, cu atat dificultatea picturii este mai mare. Prin urmare, 1 corespunde celui mai mic grad, iar 5 este varianta unei picturi pe numere dificile.

  • Unele dintre cele mai simple picturi sunt cele de copii, urmate de picturile pe numere cu grad 2, cum este si Perfect place

Asadar, primul pas este acela de a descoperi cu ce numar este notata fiecare pictura pe numere. In lipsa acestui detaliu, te sfatuim sa fii un bun observator. Imaginea prezentata este efectiv trunchiata in spatii mici. In kitul comandat vei gasi mockup-ul, dar si schita in format A4. iata deci un alt mod prin care iti poti da seama, din start, cat de dificil de pictat este sau nu. 

Ce picturi pe numere cu peisaje poti alege?

Dedicam o colectie intreaga doar peisajelor. In functie de preferinte, poti alege pe cele cu orase, locuri minunate din lume sau pe cele inspirate de natura in diferitele ei episoade sezoniere. Sa nu te surprinda daca o pictura pe numere este incadrata in mai multe colectii. Dedicam separat si colectii doar pentru picturile cu peisaje memorabile de toamna sau celor de iarna, cu si despre Craciun

Tips and tricks daca este incepator 

De gusturi nu se discuta, dupa cum spune o vorba din popor. Sa vorbim insa despre aspecte practice, care te ajuta sa pictezi pe numere cat mai usor, astfel incat sa savurezi fiecare minut dedicat acestei activitati. 

  • Incepe cu zonele unde spatiile sunt mai generoase. Pe masura ce iti exersezi atentia si rabdarea, vei lucra cu mai multa indemanare si pricepere la spatiile mici. 
  • Foloseste corect tipul de pensula. Nu uita ca in set ai 3 variante diferite si trebuie sa adaptezi in functie de zona in care pictezi. 
  • Nu dilua culorile, este de ajuns sa umezesti pensula inainte de a o inmuia in culoare.
  • Investeste in accesorii, culmea, tocmai acestea pot face o mare diferenta. Opteaza pentru un suport adecvat, un sevalet, pentru a picta avand o pozitie cat mai confortabila. 

Spor la pictat!

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate