Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Ce picturi pe numere pictate pe panza sa alegi

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Esti incepator in ale pictatului sau esti deja la nivel mediu, cauti mereu noi modele de picturi pe panza. Ce sa alegi incat sa nu ajungi pe la jumatatea picturii si sa iti doresti sa abandonezi sau sa nu ai acea senzatie ca totul este un chin, imediat dupa ce ai inceput sa pictezi?

Sa vedem daca te putem inspira din acest punct de vedere. 

Din acest articol vei afla:

  • Cum sa alegi modele de picturi pe panza. 
  • Avantajul picturilor pe numere, cu modele prestabilite. 
  • Idei si recomandari pentru incepatori. 

Cum sa alegi modele de picturi pe panza

Daca pictezi la liber si esti in cautarea unor modele de picturi pe panza poti alege orice te inspira, de la peisaje la portrete. Experimenteaza, insa tine cont si de nivelul la care lucrezi. 

Daca pictezi pe numere si cauti modele de picturi pe panza ai nimerit in locul potrivit. La Pictorul Fericit ai varietate de modele, de la cele pentru copii la cele pentru pasionati. Descopera in magazinul nostru online:

pictura pe numere pictorul fericit

Si in plus: picturi pe numere cu tablouri celebre, modele 2022 si multe altele. Hm, vei fi surprins de varietatea de modele. 

Avantajul picturilor pe numere, cu modele prestabilite

Picturile pe numere tocmai dintr-un motiv foarte important au devenit celebre si atat de iubite. Au un model prestabilit imprimat pe panza de pictura, iar pictorul amator va urma indeaproape unde si cata culoare sa aplice in chenarele specifice. Atunci cand isi alege pictura favorita, va tine cont de temele pe care le-a mai incercat sau nu, de ce ii place mai mult. O alta modalitate de a face selectie se refera la tonurile de culoare, la ce predomina in pictura. Mai ales daca ai deja in minte unde ai dori sa pui pictura pe numere finalizata, vei tine cont de partea cromatica numaidecat.

Avantajul picturilor pe numere este de asemenea legat de aspecte practice. Setul de culori acrilice este inclus, suficient chiar si pentru a retusa dupa finalizare. Cele 3 pensule sunt de marimi diferite si pot fi schimbate in functie de cat de minutios vei lucra. De asemenea, panza este tratata, nu mai are nevoie de pregatire pana cand sa fie pictata, este fixata pe sasiu si cu schit, modelul imprimat pe aceasta. 

Idei si recomandari pentru incepatori

Daca ne referim la picturile pe numere cu model prestabilit idei pentru incepatori pot fi: Colourful Tree, avand in vedere ca nu este un model foarte complex, iar numarul de culori din set este si el unul mai mic. Bambi Love are de asemenea grad scazut de dificultate, dat fiind ca predomina mult albul. O alta recomandare este Vintage Car sau Colourful Zebra. 

pictura pe numere pictorul fericit

Sa nu uitam nici de sectiunea copii, care pe masura ce devin mai pasionati pot incerca modele din picturile pe numere pentru adulti. Pentru inceput aproape orice model din sectiunea dedicata lor este cu grad mai mic de dificultate. Ce ai spune de Pippo sau de Singing Hen? 

Hai pe www.pictorulfericit.ro si alege ce iti place!

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate