Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Vreau sa pictez pe panza - cu ce sa incep?

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Daca iti doresti un mod placut de relaxare, dar si momente in care sa incerci terapia prin culoare, poti sa incerci sa asterni pe panza subiectele care te atrag si care te fac fericit. Iti amintesti, in copilarie nu aveai nevoie de niciun motiv pentru a umple ultimele pagini din caiet cu tot felul de schite si desene. Nici acum nu ai nevoie de motive, ci doar de timpul pe care il vei acorda acestei pasiuni. 

Din acest articol vei afla de ce anume ai nevoie pentru a evada intr-o lume magica, cea a culorilor:

  • Cu ce poti incepe? 
  • Pictura pe numere, ce reprezinta ea si de ce merita sa ti-o achizitionezi? 
  • Peisaje, animale, portrete sau picturi religioase - incearca-le pe toate! 
  • Cand deja esti experimentat si treci la nivelul urmator  

  • Cu ce poti incepe? 

    Daca inca nu esti sigur cu ce sa incepi, ai putea sa-ti achizitionezi un kit pentru incepatori care contine tot ce ai nevoie ca sa te dedici pasiunii tale trup si suflet. Vorbim aici despre pictura pe numere, bineinteles, un concept care te va uimi si bucura in acelasi timp. 

    Astfel pe site-ul nostru, Pictorul Fericit, vei gasi un kit echipat cu un set de culori acrilice premium, o panza gata fixata pe sasiu si doua pensule de dimensiuni diferite. Setul este o modalitate minunata de a avea totul la indemana atunci cand vei incepe sa asterni culorile pe panza. 

    Iar aventura poate incepe sau reincepe din nou cand, cu ajutorul unui model prestabilit si a numerelor de pe panza vei asterne pe panza culorile potrivite. 

    Pictura pe numere, ce reprezinta ea si de ce merita sa ti-o achizitionezi? 

    Pictura pe numere este un concept relativ nou, dar care are din ce in ce mai multi adepti. Nu este nimic complicat, dimpotriva, faptul ca ai deja marcat pe panza unde anume sa pictezi cu rosu si unde anume cu albastru, te poate ajuta sa iti coordonezi mai bine simtul estetic, sa inveti in timp cum arata un tablou bine centrat, echilibrat, in care fiecare element isi are locul lui. 

    pictura pe panza

     

    Acum, unul dintre cele mai dificile alegeri va fi cand vei comanda un set de pictura pe numere din multitudinea de modele de pe site-ul nostru. 

    Peisaje, animale, portrete sau picturi religioase - incearca-le pe toate! 

    Esti un iubitor al peisajelor din natura, o persoana care adora animalele sau pasarile sau iubesti sa surprinzi pe panza expresiile faciale sugestive ale unor personaje celebre? Ti-am spus, alegerea va fi dificila, dar poti sa le cumperi pe rand si sa testezi reactia familiei si a cunoscutilor. Pe cat pariem ca vor dori si ei sa picteze un tablou ca sa nu ramana mai prejos? 

    Cand deja esti experimentat si treci la nivelul urmator  

    Cand simti ca stapanesti destul de bine arta culorilor, poti trece la nivelul urmator, adica sa cumperi separat panza, sevaletul, culorile si pensulele. Vei gasi la noi tot ce iti trebuie, la o calitate deosebita si fara compromisuri. 

    Panza poate fi din bumbac sau in, tratata special sa suporte culorile acrilice cu care recomandam sa incepi, deoarece sunt mai usor de aplicat si retusat.  Mai apoi poti trece si la culorile in ulei, care au un timp de uscare mai lung, dar si un luciu deosebit, unic. 

    Separat, poti achizitiona si seturi de culori sau pensule profesionale cu care vei da viata picturilor tale. 

    Este atat de usor! 

    Scrie un comentariu:

    Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate