Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Picturile pe numere reproducere sau cum sa aduci in casa ta marile opere de arta

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Cum ar fi sa ai la tine acasa o versiune a celebrei Mona Lisa? Sau Cina cea de Taina? Gratie conceptului de pictura pe numere si a diversitatii pe care ti-o punem la dispozitie ai de ales intre marile opere de arta, reproduceri, pe care sa le pictezi chiar tu, pe panza de bumbac.  

Desigur, este incomparabil ce inseaman Mona Lisa originala si ce inseamna Mona Lisa in pictura pe numere, dar este magulitor sa poti avea sansa de a pune culoare pe panza care reda viata uneia dintre cele mai frumoase femei, cu chip de inger. 

Din acest articol vei afla despre:

  • Ce inseamna pictura pe numere reproducere
  • Stiai ca…
  • Ce sa aleg din gama tablourilor celebre 
  •  

    Ce inseamna pictura pe numere reproducere?

    Practic nu se diferentiaza in vreun fel de pictura pe numere din alte categorii disponibile la Pictorul Fericit. Este insa vorba despre o categorie aparte, speciala, numita sugestiv tablouri celebre. Aici vor gasi cei preocupati de arta, cunoscatori ai unor opere celebre, picturi pe numere reproduceri dupa Van Gogh sau Da Vinci ori ale unor pictori romani. 

    Astfel de picturi valoreaza mii de euro si artistic vorbind sunt inestimabile. Le admiram cu orice ocazie si cu greu, unii dintre noi, suntem privilegiati si putem vedea in realitate, expuse, astfel de lucrari. Acum insa, pictura pe numere poate fi o maniera prin care arta sa ne fie mai accesibila. 

    Revenind la explicatie, cei interesati de astfel de picturi din gama noastra trebuie sa stie ca vor avea aceeasi componenta a kitului, cu pensule si culori si fiecare pictura pe numere este notata si cu gradul sau de dificultate. 

    Stiai ca…

    Din seria aspectelor interesante despre cum au fost finalizate picturile celebre, merita sa amintim despre Mona Lisa. Despre care se spune ca este una din lucrarile multe discutate. Se pare ca dupa o analiza sub razele X pe suprafata acestui tablou nu au fost identificate urme clasice de aplicare a culorilor cu pensula. 

    Din punct de vedere al tehnicii se pare ca Mona Lisa a fost creata in straturi si este astfel tabloul cu umbre fine cum nu mai exista altul. Ce o face unica pe Mona Lisa se refera de asemenea la faptul ca tehnica folosita este sfumato, asa zisa apa vie a lui Leonardo, pentru ca nu sunt urme de linii si treceri de la o culoare la alta. Ceea ce face ca acest chip sa para parca viu. 

    Tabloul “Doua fete” de Stefan Luchian are de asemenea o versiune si in pictura pe numere, colectia noastra de tablouri celebre. Despre acest pictor se spune ca este poetul plastic al florilor. 

    Ce sa aleg din gama tablourilor celebre

    In ceea ce priveste alegerea, frumusetea e in ochii privitorului spune o vorba, asadar tine de preferinte personale. De cele mai multe ori insa este vorba de cunoasterea unui pictor anume si alegerea de a picta o reproducere dupa marile opere de arta. Descoperiti mai multe despre istoria artei, despre mari pictori printre care si cei romani precum Tonitza si alegeti  un kit de pictura pe numere reproducere. 

    Diversitatea nu lipseste, asadar alegeti dupa preferinte. Gama disponibila este aici

    Scrie un comentariu:

    Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate