Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Luna iubirii - limbajul iubirii, imprimat in pictura pe numere. Iata sugestii de cadouri!

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Este irelevant sa spunem cate versuri s-au scris, cate rime s-au scurs in numele iubirii. Cum un sentiment este muza si in egala masura poate una din cele mai puternice motivatii in viata. Aceasta luna marcheaza doua evenimente care celebreaza iubirea si este moment perfect sa ne delectam cu ceva surprize. 

Din acest articol vei afla:

  • Iata ce cadouri pot fi de efect
  • Pentru el 
  • Pentru ea 

Iata ce cadouri pot fi de efect

Am depasit etapa cand preferam cadouri trecatoare, acum sunt la mare cautare cele care implica experiente. Acestea sunt, de fapt, esenta vietii, intrucat toate trec, dar ne raman amintirile cele care ne delecteaza. 

Cu siguranta ati cautat zeci de idei de cadouri pentru indragostiti. Noi va recomandam ceva atipic, insemnand experienta unei picturi pe numere sau poate a unei alte experiente, dar similara - pictura cu diamant spre exemplu. Sa vedem si care sunt recomandarile de acest fel. 

Pentru el 

Barbatii au un mod mai simplu de a gandi si prefera sa isi simplifice viata in orice mod. Asadar vor aprecia cadourile practice, simple, dar care in egala masura ii provoaca, ii intriga. Recomandarea este de a opta pentru spiral art personalizat. O fotografie cu voi doi, intr-un moment special poate fi alegerea. La fel de bine poti alege un spiral art standard, cum sunt variantele din stocul nostru, cu personaje masculine - Michael Jackson, Don Corleone etc. 

Avem si selectii de picturi pe numere pentru el, cele pentru cupluri sau cele cu masini. Pentru pasionatii de bolizi, adevarate bijuterii pe patru roti, se pot delecta conturand in culoare o masina.  Nu in cele din urma, puzzle-urile pentru adulti pot fi o provocare pentru ei. Alege zeul marii, astrologia, globul sau animale care ar putea avea insemnatate in viata sa. 

Pentru ea 

Femeile isi doresc culoare, multa culoare in viata lor. Adora ideea de a-si personaliza tot, de la ceea ce poarta, la mediul in care isi desfasoara activitatea. Se simt magulite de ideea de a face din ceva banal, ceva extraordinar. Asadar, mai mult decat a picta o mandala, vor putea sa se delecteze cu mandale create pe orice tip de suprafata. Kitul mandala din gama noastra include sabloane si culori, precum si instrumentele necesare pentru a crea acele cercuri simetrice, colorate, pe hartie, ceramica si nu numai. 

De asemenea, mai mult decat a picta o pictura pe numere, este posibil sa fie impresionate de pictura care straluceste, cea cu diamante. Fata de pictura cu numere, de data aceasta panza este plina de numere distribuite, insa asteapta sa fie acoperita de pietre colorate si stralucitoare. Are tocmai aceasta denumire pentru ca atunci cand este scaldata in lumina, este un tablou care straluceste si este pretios. 

Alte idei pot fi: pictura pe numere pentru ea, pentru cupluri, printre altele. 

Nota de final 

Cadourile pe care le daruim sunt expresia respectului pe care il aratam si a pretuirii fata de femeia draga din viata noastra sau fata de partener. Alegeti cadourii pe care mai intai de toate voi le pretuiti si veti vedea ca vor avea un efect maxim de wow. 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate