Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Sa ne distram cu puzzle din lemn! Iata ce beneficii are un puzzle din lemn pentru copii si adulti

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Jocul de tip puzzle il stie toata lumea si poate ca la un moment dat a incercat oricine acest tip de activitate. Un puzzle din lemn insa este diferit, este antrenant si in final este o imagine colorata cu care va mandriti. Ne propunem sa dezvoltam acest subiect, despre beneficiile puzzle-ului. 

Din acest articol veti afla:

  • Ce presupune activitatea de tip puzzle din lemn 
  • Beneficiile jocului de tip puzzle 
  • Ofertele Pictorul Fericit pentru seturile de puzzle din lemn 

Ce presupune activitatea de tip puzzle din lemn 

Pentru cei care poate nu au incercat, puzzle-ul presupune crearea unei imagini complete prin alaturarea unor piese. In mod evident, implica atentie si rabdare in a crea imaginea completa. 

puzzle lemn pictorul fericit

Exista tematici diverse si dificultati diverse. Atunci cand alegeti un puzzle tineti cont de nivelul la care doriti sa practicati acest joc. De mentionat de asemenea ca de cele mai multe ori nu aveti o baza suport, trebuie sa va alegeti cu grija locul unde decideti sa compuneti un puzzle, pentru ca nu veti putea sa il mutati ulterior, fara sa nu descompuneti parte din el.

Beneficiile jocului de tip puzzle 

Atunci cand alegeti orice tip de joc cu siguranta aveti in vedere si partea practica. Ei bine un puzzle poate fi si un joc educativ. Pune mintea si rabdarea la contributie. Iata cateva dintre remarcabilele avantaje ale puzzle-urilor

〄 exerseaza coordonarea - creati puzzle-uri si va veti exersa abilitati motorii fine, coordonarea de asemenea. Asta pentru ca implica atat de multe detalii mici la care sa fiti atenti, in a gasi piesa potrivita la locul potrivit. 

〄 va ajuta sa va dezvoltati gandirea strategica - poate ca nu este un joc atat de complex, insa va provoaca sa vedeti din unghiuri diferite si astfel sa luati decizii. 

〄 orientare in spatiu - practic aveti in fata o forma si multe piese care nu sunt la locul lor. Analizati cu atentie si cu mare precizie veti gasi care piesa se potriveste intr-un anumit loc. Pentru acest proces aveti nevoie si de orientare in spatiu. 

〄 exersati-va memoria si concentrarea - jocul implica concentrare 100%. Nu este un joc pasiv, ci solicita atentie constanta. In plus, este un bun antrenament pentru memorie, pentru ca imaginea finala este cea in care toate acele piese mici au fost puse cap la cap. 

〄 exercitiu de imagine, ce testeaza independenta si capacitatea de a fi perseverent. Cu cat un puzzle este mai complex, cu atat mai multe piese are in componenta, nu va fi usor de realizat. Asta inseamna un exercitiu complex de a testa perseverenta. A renunta este destul de usor, nu-i asa? 

Asadar, pe langa faptul ca va dezvoltati imaginatia, sustineti si un bun exercitiu pentru independenta manifestata - preferati sa nu cereti ajutor. 

Ofertele Pictorul Fericit pentru seturile de puzzle din lemn 

Acum ca v-am starnit curiozitatea de a incerca un astfel de joc de comandat o puteti face destul de usor: www.pictorulfericit.ro la sectiunea puzzle din lemn. Comandati de asemenea telefonic. 

puzzle lemn pictorul fericit

Orice puzzle din oferta noastra se adreseaza adultilor si copiilor de peste 7 ani. Vine in set complet in cutie din carton. Au cel mai mare grad de dificultate pe o scara de la 1A la 5A, format A4 si sunt din lemn, multicolor. Culorile in care se scalda diversele portrete sau animale sunt netoxice atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

Ce spuneti, incercati un puzzle? 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate