Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Surprinde Taj Mahalul prin pictura pe numere. Exploreaza India in imaginatia ta

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Taj Mahalul este una dintre cele sapte minuni ale lumii noi. Este un monument impresionant, asa ca haide intr-o calatorie pitoreasca. Poti ajunge oriunde in lume cu gandul, iar prin pictura iti poti transpune ce vezi cu ochiul mintii - desigur, daca ai nevoie de putin ghidaj, nu este nicio problema! Prin pictura pe numere vei explora drumul spre Taj Mahal prin viziunea unui artist!

In acest articol vei afla despre:

  • O scurta istorie a Taj Mahalului
  • Paleta de culori a Indiei
  • Pictura pe numere si mandala
  • Taj Mahal - o scurta istorie

    Acest monument a ajuns un simbol al iubirii si al bogatiei Indiei, fiind ridicata de imparatul Mughal Shah Jahan in memoria sotiei sale, Mumtaz Mahal. Constructia acestei bijuterii arhitecturale s-a desfasurat timp de doua decenii si are influente persane, islamice si indiene in designul sau. Astazi, face parte din patrimoniul UNESCO si este in Agra, India, atragand milioane de vizitatori in fiecare an, datorita frumusetii si unicitatii sale.

    Culorile Indiei

    Pigmentii uzati in cultura indiana reflecta aceasta cultura vibranta si fascinanta. Aceste nuante cunoscute, adeseori stridente si vii, sunt obtinute prin diferite materiale naturale precum turmericul, indigoul si chiar sofranul. Ai citit bine, acesti pigmenti concentrati au fost condimente. Culorile sunt folosite adesea in ritualuri religioase, textile si traditii. 

    O astfel de traditie ce se foloseste de pigmentii naturali este henna, pictura pe maini si se practica in special la nuntile indiene, pentru mireasa. Reprezinta sanatatea si prosperitatea.

    Pictura pe numere si mandala

    Printr-o pictura pe numere cu Taj Mahal vei descoperi frumusetea culorilor Indiei si a Taj Mahalului, fiind o modalitate relaxanta de a-ti petrece timpul. In timp ce pictezi, te vei putea concentra asupra gandurilor tale si vei putea chiar ajunge intr-o stare zen, ce-ti va oferi linistea interioara. Se spune ca arta este hrana sufletului, iar pentru cei ce au nevoie de un mic implus catre creativitate, pictura pe numere este alegerea perfecta. Fiecare pictura vine cu toate cele necesare: panza cu sasiu calitativ, pensule si paleta de culori. 

    Inainte de a pune punct calatoriei in India, descopera si arta mandalei. Mandala este o tehnica originara din India ce se foloseste de pigmentii mai sus mentionati pentru a crea un mozaic vizual de culoare, ce este si o tehnica de meditatie spirituala. Reprezinta imbinarea psihicului si a fizicului intr-o forma pura a artei. Seturile de mandala disponibile sunt pregatite sa te ajute sa descoperi acest aspect al artei, mai putin cunoscut, dar la fel de satisfacator atunci cand vezi rezultatul final.

    Fie ca alegi pictura pe numere sau un set de mandala, amandoua pot fi o oportunitate de a explora lumea artei, dar si de a oferi cuiva drag in dar un outlet creativ prin care sa-si desfasoare timpul liber. La Pictorul Fericit ne mandrim cu lucruri de calitate prin care orice artist sa-si poata atinga potentialul, oferind instrumente premium de pictat pentru orice nevoie. Comanda acum si gaseste-ti echilibrul in pensula!

    Scrie un comentariu:

    Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate