Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Vernisul lucios: secretul picturii ca din galerie

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Vernisul final lucitos este un produs popular in randul pictorilor. Este produsul care se aplica dupa ce o pictura este finalizata si perfect uscata. Are rol de a proteja suprafata, dar si de a da stralucire. Aspectul final este cel glossy si acesta este farmecul vernisului.
Sa descoperim mai multe despre produs si daca este necesar si in cazul picturii pe numere. 

Din acest articol vei afla:

  • Vernis lucios la pictura pe numere da ori ba 
  • Ce avantaje de folosire prezinta vernisul 
  • Cum trebuie ales tipul de vernis 

Ce avantaje de folosire prezinta vernisul 

  • Protectie: Vernisul final lucitor ofera o bariera de protectie pentru unghiile tale, ajutand la prevenirea zgarieturilor sau a deteriorarii unghiilor. Acest lucru inseamna ca unghiile tale vor arata mai bine pentru mai mult timp.
  • Stralucire: Unul dintre cele mai evidente avantaje ale utilizarii unui vernis final lucitor este stralucirea adaugata. Acest lucru va face ca unghiile tale sa arate mai sanatoase si mai curate, indiferent de culoarea si finisajul ojei de baza.
  • Durabilitate: Vernisul final lucitor ajuta la prelungirea durabilitatii ojei de baza, facand ca unghiile tale sa arate pro

Vernis lucios la pictura pe numere - da ori ba 

Vernis final lucios poate fi utilizat in proiectele de tip pictura pe numere. Kiturile pe care le punem la dispozitie nu contin acest tip de produs, dar poate fi achizitionat oricand din e-shop-ul nostru. Efectul sau va fi, evident, cel de de stralucire si protectie. Aplicarea acestui produs dupa finalizarea picturii poate face ca imaginea sa para mai vie, ca si cand pictura este una profesional facuta. 

vernis final

Utilizarea unui vernis final lucios poate imbunatati aspectul lucrarii prin adaugarea de stralucire si profunzime culorilor. Acest lucru poate face ca lucrarile de pictura pe numere sa para mai vii si mai atractive. De asemenea, vernisul final poate proteja pictura de diferite factori precum umiditatea sau lumina directa a soarelui, care pot distruge sau decolora, in timp, lucrarea. Insa vorbim de perioade mari de timp, in fond calitatea culorilor din seturile noastre de picturi pe  numere se observa si aici: adera foarte bine la panza, nu se sterg si nu se decoloreaza repede, chiar daca tabloul este expus sau nu. 

Este important sa se respecte indicatiile producatorului in ceea ce priveste aplicarea vernisului si sa se astepte sa se usuce complet inainte de a manipula sau expune lucrarea. Pentru cei care isi doresc aplicarea a doua straturi, trebuie sa se asigure ca primul este perfect uscat. De asemenea, metoda aplicarii conteaza, vernisul de tip spray ar putea fi ideal pentru incepatori si neexperimentati. 

Cum trebuie ales tipul de vernis 

Cand alegi un vernis pentru pictura, trebuie sa iei in considerare aspecte precum:

  • Compatibilitatea cu suportul: alege un vernis compatibil cu suportul pe care il vei picta, cum ar fi lemn, metal, piatra sau canvas.
  • Finisajul dorit: vernisurile exista in mai multe finisaje diferite, cum ar fi lucios, mat sau satinat. Alege unul care se potriveste cu efectul dorit pentru lucrarea ta.
  • Durabilitatea: alege un vernis rezistent la uzura si intemperii daca lucrarea ta va fi expusa in locuri cu umiditate ridicata.
  • Uscare rapida: daca esti presat de timp, alege un vernis care se usuca rapid pentru a-ti permite sa continui lucrarea.
  • Toxicitatea: verifica daca vernisul este netoxic sau nu inainte de a-l utiliza, mai ales daca lucrezi in interior sau cu produse alimentare.
  • Compatibilitatea cu alte produse de finisare: daca vrei sa aplici si alte produse de finisare, cum ar fi lacuri sau ceara, asigura-te ca vernisul ales este compatibil cu acestea.

Asadar, utilizarea unui vernis final lucios poate adauga un plus de stralucire, profunzime si protectie proiectelor de pictura, inclusiv in cazul picturilor pe numere. Le face sa para mai atractive si totodata vor fi mai durabile.

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate