Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Vrei sa inveti sa pictezi? Bazele picturii iti sunt explicate pas cu pas in aceste manuale

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Nu de multe ori un gand artistic ne-a trecut prin minte asa fugitiv. Se intampla ca unii dintre noi sa fim creativi de la “mama natura” sau sa fie necesar sa consultam anumite carti de specialitate, sau chiar sa ajungem si la niste cursuri daca ne gandim sa devenim experti in acest domeniu.

Dar este bine sa o luam cu inceputul si sa ne indreptam atentia catre acele manuale de pictura care ofera atat informatii, cat si poze. 

In acest articol afli despre:

  • Necesitatea unor manuale de pictura pentru incepatori 
  • Ce gasesti de obicei in astfel de manuale 
  • Unde gasesti diverse manuale de pictura

Necesitatea unor manuale de pictura pentru incepatori

Poate la inceput vei avea tendinta sa crezi ca e ridicol sa inveti despre pictura si mai ales despre inceputurile ei din niste carti; dar ulterior, rasfoind aceste manuale vei ajunge la concluzia ca niciodata nu este prea tarziu sa inveti despre un anumit domeniu, daca esti cu adevarat pasionat.

Manualele se adreseaza in general celor aflati la inceput de drum, dar tu, daca te afli pe lista celor experimentati le poti consulta fara niciun fel de problema. Vei vedea ca vei invata lucruri noi sau poate le vei aprofunda pe cele deja cunoscute. Arta este un domeniu din care poti invata oricand, nu conteaza cata cantitate de informatii detii deja. Intotdeauna este loc de mai bine si de informatii suplimentare care sa te ajute in tot acest proces. 

Ce gasesti de obicei in astfel de manuale 

In paginile acestor manuale gasesti detalii despre cum sa schitezi si sa ajungi la rezultate cat mai bune, despre cum sa-ti perfectionezi tehnica si totodata cum sa creezi peisaje, forme sau portrete cat mai apropiate de realitate. Prin intermediul acestor carti vei descoperi si poze care sa te indrume. Mai usor inveti prin intermediul unor explicatii vizuale si practice, decat prin citit. 

Flori, tehnici ale crearii umbrelor, nuduri, animale sau chiar anatomia corpului uman, pe toate acestea le poti aprofunda si poti ajunge sa creezi desene, opere la care doar ai visat. Sunt multe tehnici ce tin de crearea unor opere complexe, iar daca iti doresti cu adevarat sa aprofundezi aceste tehnici, cu siguranta manualele de pictura iti vor fi de folos. 

Unde gasesti diverse manuale de pictura

In tolba Pictorului Fericit gasesti aceste manuale menite sa te insoteasca pe tot parcursul acestui drum plin de creatie si de culoare. Noi iti punem la dispozitie o categorie intreaga de unde poti alege manualul dorit, in functie de ramura artistica in care doresti sa te specializezi. 

Iti punem la dispozitie o categorie intreaga de manuale din care poti sa alegi exemplarul pe care il consideri potrivit pentru tine. In pagina noastra oficiala pictorulfericit.ro te asteapta o multime de produse dedicate artei. Alege dintr-o gama complexa de culori, pensule si materiale ajutatoare. 

Pictorul Fericit iti sustine aceasta activitate si te incurajeaza sa pui pe panza tot ceea ce simti! Spor la pictat! 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate