Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Cum sa folosesti eficient paleta de pictura!

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Fiecare dintre noi isi doreste sa fie un adevarat artist, sa picteze un tablou pe care il poate adauga in locuinta sa. Utilizam tuburi de culori ce ne vor ajuta sa pictam cu mare incredere desenul favorit, iar pentru a obtine nuante noi, acestea trebuie amestecate cu mare grija. Din acest proces nu trebuie sa lipseasca paleta desavarsita pe care o vei utiliza ca suport pentru culorile tale. Acesta trebuie sa fie usor de intretinut pentru a-ti oferi o durabilitate mai mare.

Paletele de pictura sunt ideale atat pentru a combina culorile mult dorite, cat si pentru a adauga pe aceasta cantitatea ideala de material pentru pictura. Paletele de pictura sunt fabricate din diferite materiale, precum lemnul, plasticul sau hartia. Alege cu incredere o paleta ce se va intretine usor. Aceste ajutoare sunt mereu binevenite de fiecare data cand pictam si ne dorim sa avem un suport adecvat pentru culorile noastre, fie ca acestea sunt in ulei sau acrilice.

Cum sa folosesti eficient paleta de pictura? Din acest articol vei afla:
  • Paletele de pictura din lemn sunt usor de intretinut
  • Intretinerea paletelor de pictura din plastic
  • Paleta de pictura de unica folosinta, nu trebuie curatata

Paletele de pictura din lemn sunt usor de intretinut

Paletele pentru pictura din lemn sunt cunoscute pentru comoditatea pe care o ofera, acestea sunt utilizate pentru a ajuta la punerea culorii pe panza. Este mult mai eficient sa ai o cantitate de culoare pe paleta si dupa aceea sa o distribui pe panza, decat sa extragi de fiecare data materialul din tubul in care se afla. Pe suprafata acestei palete pot ramane reziduri de la vopsea ce se curata mult mai eficient datorita lemnului din care este construita. Chiar daca vopseaua utilizata s-a uscat si s-a intarit pe paleta, ea se poate pune in apa pentru a dizolva materialul de pe acesta sau se poate curata cu anumite ustensile abrazive.

 paleta pictura lemn

Intretinerea paletelor de pictura din plastic

Paletele pictura din plastic sunt utilizate frecvent de catre copii, datorita materialului usor din care acestea sunt fabricate. Pe suprafata paletelor din plastic pot ramane reziduuri ce se intaresc, dar sunt usor de curatat datorita suprafetei lucioase.

Vopseaua ce se usuca va fi indepartata usor prin frecarea suprafetei sau prin punerea sa in apa pentru a se dizolva vopseaua.

 

Paleta de pictura de unica folosinta nu trebuie curatata


Paletele de pictura fabricate din hartie sunt de unica folosinta. Acestea nu necesita curatarea suprafetei. Paleta pe care ai utilizat-o o vei arunca.

Opteaza pentru o paleta de pictura ce ti se va potrivi, fie ca aceasta este confectionata din lemn, plastic sau hartie. Paletele vor fi mult mai usor de intretinut, alege-o pe cea potrivita pentru tine. Ai grija de acesta si o vei putea curata dupa finalizarea sesiunii de pictat. Paletele preferate de catre clientii nostri sunt cele de lemn ce se curata extraordinar de usor si cele de plastic potrivite pentru mici artisti.

Esti in cautarea unei palete pentru pictura? Descopera gama de palete pentru pictura de pe site-ul nostru!

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate