Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Carton sau panel panzat - iata de ce ai dori sa pictezi pe acestea

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Daca esti pasionat de pictat si incerci noi tehnici si teme, atunci poate ca te va interesa si versatilitatea suprafetei de pictat. Vorbim despre alegerea unei suprafete precum cartonul sau panelul panzat. 

Din acest articol vei afla:

  • De ce sa alegi un bloc de desen panzat
  • Avantajele unei carton panzat 
  • Carton panzat accesibil la pret, in oferta noastra 

  • De ce sa alegi un bloc de desen panzat

    Fie esti un incepator in ale artei sau poate ai ceva mai multa experienta, un bloc de desen panzat va fi apreciat. Este mai practic, avand fiecare fila - suprafata de pictat - cu suport carton dedesubt. Asta inseamna ca poti picta imediat, nu mai este necesar un alt tip de suport. Este ideal pentru cei care au un rtim dinamic si experimenteaza arta oriunde merg. 

    Avantajele unei carton panzat 

    In gama de la Pictorul Fericit vei gasi diferite forme si dimensiuni de panze sau de carton panzat. Iata si cat de avantajoase sunt acestea din urma:

    • Calitatea cu care te-am obisnuit 

    Suprafata acestora este pregatita, deci grunduita si gata sa fie folosita. Nu necesita sa faci toti acesti pasi premergatori pana cand incepi efectiv sa pictezi. Sunt de asemenea rezistente, indiferent ca vei folosi acrilice, culori in ulei sau tempera. 

    • O textura aparte 

    Atunci cand pictezi pe carton panzat poti crea efecte speciale si te poti baza pe texturi distincte. Poti incarca suprafata cu multa culoare, cu straturi daca asa iti vei dori. Poti de asemenea adauga profunzime lucrarilor tale, la fel cum ai face daca ai picta pe o panza mare, stabil montata in sasiu si sevalet. 

    • Sunt durabile 

    Panza este rezistenta, fata de hartia dintr-un bloc clasic de desen ai posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de pictura. La fel de bine putem sublinia si caracterul versatil al acestor suprafete de pictat. 

    • Practice si portabile

    Aspecte de care poti tine cont atunci cand  alegi bloc de desen panzat, un panel sau carton panzat se refera la stilul practic. Poti lua cu tine, oriunde ai merge, acest tip de bloc de desen. De asemenea, nu vei fi conditionat nici din punct de vedere al dimensiunilor sau a culorilor, vei gasi disponibile la Pictorul Fericit si variante pe negru sau alb. 

    carton panzat pictorul fericit

    Carton panzat accesibil la pret, in oferta noastra

    In aceeasi nota, este de subliniat faptul ca un carton panzat, fata de o panza clasica de pictura, are aceeasi suprafata din bumbac grunduita. Nu are insa sasiu, suportul sau fiind cartonul, o suprafata nu foarte groasa, insa rezistenta si care tine suprafata de pictat fixa si perfect intinsa. Nu are nevoie de sasiu. Nu are nevoie de pregatire, grunduire, de vernis la final. Poate fi folosita ca atare, imediat. Este insa disponibil in dimensiuni mai mici decat ar fi panzele. Sunt de asemenea accesibile. 

    In oferta Pictorul Fericit nu lipseste acest tip de produs. Acestea pot avea grosimi diferite si sunt disponibile in set sau individuale. Rotunde, ovale sau clasice patrate, ce vei alege? 

    Scrie un comentariu:

    Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate