Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Ce acuarele folosim pentru a picta pe panza?

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Cand creativitatea nu ne lasa sa stam linistiti, este bine sa o punem la treaba, nu-i asa? De ce sa o suprimam stand pe telefon sau pur si simplu pierzand vremea pe canapea? Pictatul este una dintre acele activitati care poate sa relaxeze pe toata lumea, care aduce cu sine liniste si pace interioara. Atunci cand intervine si creativitatea in acest proces, totul se leaga de la sine.  

Avem nevoie intai de toate de o panza si de un instrument pe care il putem folosi pentru schitarea modelului si peisajului dorit. Dupa ce conturam panza, avem nevoie de acuarele. Cu ce acuarele se picteaza pe panza pentru a putea contura asa cum se cuvine panza. Dar ce acuarele sa alegem, intai de toate? 

In acest articol afli detalii despre:

  • Cu ce acuarele se picteaza pe panza
  • Cum le alegi pe acestea
  • Un magazin de unde le poti cumpara

Cu ce acuarele se picteaza pe panza

Pentru a putea picta pe panza cu acuarele, poti sa folosesti acuarele in forma de pastile sau tuburi. Tu le poti folosi pe ambele in acest proces destinat creatiei, dar exista unele diferente intre ele despre care ar trebui sa stii.  

  • Acuarelele sub forma de pastile sunt acele comprimate solide de pigmenti de acuarela care trebuie umezite cu apa pentru a se activa. Aceste acuarele sunt mai des utilizate atunci cand se opteaza pentru pictarea in aer liber, deoarece sunt usor de transportat si nu necesita tuburi. Asadar, daca te simti creativ si doresti sa pictezi in bataia vantului fiind, poti sa optezi pentru acest tip de acuarele. 
  • Acuarelele sub forma de tuburi sunt disponibile in tuburi moi, compacte. Spre deosebire de acuarelele din tuburi, contin mai mult liant decat cele in forma de pastile, facandu-le mai opace si mai concentrate.  Acestea pot fi diluate cu apa pentru a obtine transparenta si pot fi aplicate in straturi subtiri sau mai groase pentru a crea diferite efecte. 

Cum le alegi pe acestea 

Este indicat sa le alegi pe acestea dintr-un magazin specializat, unul dedicat picturii. In cadrul magazinului nostru ai la indemana multe variante din care poti alege ceea ce ti se potriveste. Un pachet cu 12 sau 24 culori, poti sa alegi in functie de frecventa cu care obisnuiesti sa pictezi. 

Acestea pot fi sigilate, vin la pachet cu un sistem de inchidere inteligent care nu permite uscare culorilor daca nu sunt folosite o lunga perioada de timp.

Un magazin de unde le poti cumpara

Ca de fiecare data, din cadrul Pictorului Fericit poti cumpara acuarele pe care sa le poti folosi pentru a da culoare panzei. Indrazneste si picteaza diverse modele, contureaza chiar tu acele peisaje sau portrete pe care la final le vei putea pune pe perete pentru a le arata prietenilor opera creata de tine. 

Site-ul nostru oficial pictorulfericit.ro te asteapta cu noutati si cu reduceri de pret la diverse produse pentru ca tu sa poti comanda in voie. Da-ti voie sa explorezi un taram al culorii si al creativitatii! 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate