Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Ce creioane se folosesc la portrete?

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Arta ne face sa privim din alta perspectiva lumea si sa analizam toate frumusetea ce ne inconjoara. Deseneaza zilnic si bucura-te de fiecare activitate pe care o vei face in aceasta sfera, fie ca pictezi sau creezi opere inedite doar din creion. Vei avea parte de rezultate cat mai uimitoare si vei deveni tot mai experimentat cu trecerea timpului. 

Este necesar sa incepem treptat daca suntem la inceputul drumului, in a desena portrete ce implica o atentie deosebita la detalii. Vei observa cat de interesant este sa pictezi atat portretul tau, cat si cel al unei persoane dragi, chiar daca esti la inceput, frumusetea tablourilor tale va evolua cu trecerea timpului.

Afla mai multe despre:

  • Ce sunt portretele din creion?
  • Ce creioane se folosesc pentru portrete?
  • Consistenta si modul de difuzare a creioanelor pentru portrete

Ce sunt portretele din creion?

Portretele sunt acele creatii artistice ce inftatiseaza chipuri in detalii mici. FIecare dintre noi este special, iar atunci cand ne dorim sa cream un portret putem face acest lucru utilizand pe post de model o persoana draga. Portretul pe care il vei crea cu creionul, te va ajuta sa obtii acele mici detalii pe care ti le doresti. Vei desena cu atentie fiecare fir de par, rid sau detaliu al ochilor sau a buzelor. 

Ce creioane se folosesc pentru portrete?

Creioanele folosite la portrete sunt de inalta calitate, acestea trebuie sa aiba o consistenta diferita pentru a ne oferi noua posibilitatea de a aplica in zona umbrelor nuante mult mai inchise ce vor crea un efect cat mai realist. Opteaza sa achizitionezi creioanele pentru portrete din gama de produse prezente pe site-ul nostru. Va fi mult mai interesant sa utilizezi creioane special create pentru aceasta activitate ce vor fi mult mai practice. Seturile de creioane pentru portrete contin tipurile de creioane de care ai nevoie de culoare neagra, dar in set se pot regasi atat creioane rosii, cat si maro. Acestea sunt utilizate pentru a crea un efect mult mai realist portretului. Creioanele pentru portrete sunt alegerea ideala daca iti doresti sa creezi ceva unicat.

Consistenta si modul de difuzare a creioanelor pentru portrete

Creioanele ce sunt utilizate in mod frecvent de catre creatorii de portrete sunt din grafit sau carbune, avand o consistenta moale pentru a le permite acestora sa acopere zona. Nuanta creioanelor difera in funtie de consistenta lor. Cu cat acesta va fi mai untos, cu atat vei avea parte de nuanta dorita mult mai rapid. Daca creionul utilizat este dur, nu vei reusi sa aplici pe hartie acea culoare puternica. 

Alegerea unor creioane potrivite pentru portretele pe care vrei sa le creezi este esentiala. Adu frumusetea persoanelor din jurul tau pe o bucata de hartie, chiar daca la inceput va fi greu, dar cu trecerea timpului nu vei regreta acest lucru. Pe site-ul nostru www.pictorulfericit.ro oficial vei gasi acel set de creioane de care ai nevoie pentru crearea unui nou portret mult mai detaliat!

Deseneaza cu ajutorul creioanelor in fiecare zi!

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate