Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Cum realizezi o pictura cu diamante - ce trebuie sa stii ca incepator

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Sa nu te feresti din a incerca nou, in fiecare zi! Daca si tu imbratisezi noul cu entuziasm, avem pentru tine noutati. Selectiile noastre de produse s-au extins. Acum ai la Pictorul Fericit produse noi pe care sa le incerci. De pictura cu diamante ai auzit? 

Din randurile ce urmeaza afla mai multe despre:

  • Ce este pictura cu diamante?
  • Cum creezi tabloul? Ghid pas cu pas 
  • Cine alege pictura cu diamante?

Ce este pictura cu diamante?

Pictura cu diamante este un nou concept, o activitate creativa care iti permite sa iti creezi singur tablourile. Le poti folosi pentru decorul casei. Presupun nu sa pictezi, ci sa atasezi margele ce vor straluci ca diamantele cand sunt scaldate in lumina. 

Intreg procesul este unul placut si, la fel ca si in cazul picturii pe numere, presupune sa faci o corelatie simpla intre numar si culoare. Urmeaza instructiunile simple, notate si pe ambalaj. Te vei folosi de accesoriile din set. Pe masura ce aplici aceste accesorii stralucitoare, tabloul prinde contur si va avea  parca culori tot mai intense. 

Cum creezi tabloul? Ghid pas cu pas 

In mod special pentru incepatori iata un ghid practic despre cum sa finalizeze un goblen cu diamante

  • Pregateste toate accesoriile la indemana. Ai nevoie de o suprafata plana. 
  • Alege sectiuni mici, dezveleste folia de suprafata si urmareste ce numar corespunde unei culori. 
  • Aplica diamantele cu atentie si precizie. Apasa ferm cand le atasezi de panza. 
  • Utilizeaza o singura culoare o data. 

Nu sunt multe indicatii, procesul este unul placut si relaxant. La final nu este necesar sa aplici vreun produs de protectie. 

Cine alege pictura cu diamante?

Daca te intrebi in ce masura te pricepi la acest tip de activitate, lasa-ne sa iti spunem ca nu sunt necesare abilitati artistice deosebite. Similar cu picturile pe numere in acest caz atentia si rabdarea sunt necesare, nu creativitate sau talent pentru a crea de la zero un tablou. 

Pictura sau goblenul cu diamante il recomandam celor care isi doresc sa incerce ceva nou, celor care au satisfactia de a crea tablourile cu care decoreaza orice incapere. Poate fi la de bine si un cadou. Vei lansa astfel o provocare pentru a crea un tablou cu efect wow. 

Iata si ce beneficii sunt in cazul acestui tip de pictura: 

  • Te relaxeaza - daca ai nevoie de o activitate care sa re rupa de cotidian si de stres, ai gasit  una cu scop creativ de asemenea. 
  • Contribuie la dezvoltarea abilitatii motorii fine - pentru ca iti exersezi atat  indemanarea, cat si precizia, plus coordinarea mana-ochi. 
  • Satisfactia de a fi facut ceva cu efort propriu - te vei bucura de tot procesul in sine, precum si de rezultatul final. 
  • Este pentru toate varstele - fie ca vorbim de copii sau de adulti, pictura cu diamante inseamna o activitate placuta pentru toata lumea. 

Mai ales ca suntem tentati sa fim mereu cu ochii pe ecrane, iata o altfel de activitate cu care sa va ocupati timpul, de la mic la mare. Cu fluturi, animale sau flori, care va fi tematica aleasa? 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate