Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Spiral art sau ce nu ai aflat inca despre aceste portrete inedite

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Daca esti fan Pictorul Fericit, poate ca urmaresti constant noutatile sau poate ai aflat intamplator despre portretele spiral art, aici ai mai multe explicatii. Este un concept nou ce isi propune sa testeze atentia, rabdarea, indemanarea si efectiv placerea de a colora. Daca ai mai auzit pana acum de cartile de colorat pentru adulti - sau poate ai si incercat - cu atat mai usor iti va fi sa faci o corelatie cu spiral art. 

In aparenta o spirala, ulterior dezvaluie o imagine inedita - spiral art este o noutate in stocul nostru de produse. Te invitam sa descoperi mai multe. Din acest articol vei afla:

  • Ce este spiral art 
  • Un proiect do-it-yourself pe care ar fi bine sa il incerci - iata de ce 
  • Care este nivelul de dificultate

Ce este spiral art 

Spiral art este o imagine ce ti se dezvaluie pe masura ce colorezi. Imprimata pe o hartie, spirala este centrata, alb-negru si vine la set cu markere necesare. Urmareste linia spiralei de la inceput si pana la final, pornind de la exterior spre interior. 

O astfel de activitate poate fi de grup sau individuala, potrivita pentru orice varsta. Ceea ce aparent este o provocare de a colora are insa in spate un background amplu privind avantajele acestei activitati. Stiai ca acest tip de desen este cunoscut inca din anii 70? 

Un proiect do-it-yourself pe care ar fi bine sa il incerci - iata de ce 

Daca esti incantat de ideea de a-ti crea propriile decoratiuni sau tablouri atunci spiral art are toate sansele sa fie urmatorul tau proiect creativ. Este un proiect de tip do-it-youself. Sablonul existent este predefinit, imprimat simetric. Desi nu pare, are un model complex in spatele sau. La final spirala dezvaluie un portret detaliat. 

spiral art pictorul fericit

Pentru cei care se intreaba care ar fi scopul si beneficiul, iata despre ce este vorba:

  • O modalitate creativa de a stimula imaginatia. 
  • O lectie despre simplitate si creativitate, despre cat de uimitor poti crea arta in moduri in care nu te-ai fi gandit. 
  • Benefic pentru exersarea unor abilitati precum concentrarea, analiza critica, indemanarea, mentinerea focusului. 
  • Te relaxeaza. Acesta este un efect colateral, dar foarte important. Pentru ca simti nevoia de a te elibera de stresul cotidian sau ai nevoie de o activitate care sa nu implice sa fii in fata ecranelor ora de ora. Spiral art este raspunsul! Garantam ca nu sunt efecte secundare! 

Care este nivelul de dificultate

Spiral art nu este considerat un proiect dificil, de aceea are recomandarea de a fi incercat chiar si de copii sau adolescenti. Este tipul de desen accesibil la scara larga. In plus, partea practica este ca atunci cand comandati spiral art de la Pictorul Fericit veti avea parte si de culorile necesare pentru a incepe de indata aceasta activitate. Kiturile nu contin sasiu sau rame, ulterior portretul poate fi pastrat sau expus, inramat dupa bunul plac. 

Ce spui, incerci tu sau oferi cadou spiral art? Oricum ar fi este o activitate interesanta. 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate