Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Corpul uman si notiunile sale teoretice - cum poti sa-ti imbunatatesti tehnica folosind un manual

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Te-ai intrebat vreodata cum au invatat marii pictori sa creioneze si mai apoi sa coloreze capodoperele pe care acum avem ocazia sa le admiram in marile muzee? Cu siguranta ca la baza stau niste notiune bine stabilite, mai ales atunci cand vine vorba de schitele unor portrete sau detaliile ce tin de corpul omenesc. Nu stim de unde s-a inspirat Leonardo da Vinci atunci cand a creat-o pe faimoasa Mona Lisa, dar cert e ca tabloul este unul dintre cele mai cunoscute pictorii din lume. Anual multi oameni se inghesuie pentru a o vedea si pentru a o fotografia. 

Daca vrei sa-i calci pe urme lui Leonardo, atunci iti propunem sa descoperi o serie de manuale de pictura care te vor ajuta pas cu pas, atat cu explicatii teoretice, cat si cu unele practice. Vrei sa inveti sa pictezi? Ai bazele picturii explicate pas cu pas in aceste manuale de pictura! 

Din acest articol afli informatii despre:

  • Cum te poate ajuta un manual de desen in intelegerea notiunilor
  • Ce gasesti in interiorul paginilor
  • De unde poti cumpara aceste manuale 

Cum te poate ajuta un manual de desen in intelegerea notiunilor

Un astfel de manual te poate ajuta sa intelegi in detaliu care sunt procedeele ce stau la baza crearii schitelor ce au ca subiect corpul uman. Maini, picioare, fata, expresiile, anumite detali care tin de mimica fetei, dar si incruntaturile ce pot aparea pe fetele celor pictati, despre toate acestea vei afla din manual. 

Vei putea sa intri in detalii ce tin aspectele pielii, de ce nu, sau sa te concentrezi pe redarea anumitor chestiuni ce tin de schitarea atenta a fetei. Un cumul de tehnici pe care tu trebuie sa le stapanesti asta daca iti doresti sa poti reda singur, pe panza acele elemente care sa se apropie de realitate. 

Ce gasesti in interiorul paginilor

In paginile acestui manual vei putea gasi desene, schite cu tot cu explicatiile de care ai nevoie pentru a crea portrete asa cum iti doresti. Coincidenta face ca manual sa faca parte din seria de manuale pe numele ei Leonardo, asadar ce spui? Este un bun inceput pentru cei ce doresc sa capete cat mai multa experienta, deci vei investi intr-un manual de buna calitate, gata sa te indrume pas cu pas. 

De unde poti cumpara aceste manuale

Poate la inceput vei avea impresia ca aceste manuale nu sunt tocmai usor de umarit, datorita explicatiilor, dar odata ce vei intra in acel univers al schitelor vei avea ocazia sa desenezi si sa urmaresti pas cu pas ceea ce te intereseaza fara anumite retineri. 

Aceste manuale se gasesc in cadrul magazinului nostru Pictorul Fericit, vei avea ocazia sa le comanzi online si sa iti perfectionezi tehnicile. In pagina noastra oficiala pictorulfericit.ro descoperi toata sectiunea de manuale, pensule, culori si acele panze pe care vei putea sa le cumperi pentru a-ti incepe propria calatorie in universul culorilor.

Noi venim cu accesoriile speciale, tu vii cu inspiratia! Cu siguranta ca impreuna vom face o treaba buna!

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate