Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Cum sa creezi o pictura cu diamante? Afla aici care sunt etapele pline de culoare!

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Pictatul pe numere este o activitate pe care o indragim cu totii. Odata ce incepe sa descoperim culorile rafinate ce se afla in aceasta pictura, ramane uimiti de frumusetea lor inegalabila. Cand spunem nu ne referim la cel clasic ce trebuie cusut, de fapt, ne referim la cel ce trebuie incarcat cu pietre stralucitoare. Cu ajutorul accesoriilor din kit vei crea o pictura cu diamante. 

  • Achizitioneza pictura cu diamante pe care ti-o doresti
  • Kit complet pentru a crea arta! 
  • Descopera ofertele noastre la pictura cu diamante 

Achizitioneaza pictura cu diamante pe care ti-o doresti

Pe site-ul nostru pictorulfericit.ro iti punem la dispozitie o gama variata de picturi pe numere ce intruchipeaza atat peisaje, animale, portrete, cat si imagini dedicate copiilor. Alegand pictura ce te reprezinta, vei fi cu siguranta incantata de aspectul sau elegant si de calitatea panzei.  Pretul acesteia este raportat la calitatea pe care o are, astfel nu vei ramane dezamagit de ce ai ales.

Kit complet pentru a crea arta! 

In fiecare set de goblen cu diamante vei gasi atat panza propriu-zisa ce este atasata unui sasiu, cat si accesoriile necesare. Kitul complet contine:

  • Panza cu adeziv, de dimensiuni 40x50 cm. 
  • Toate margelele stralucitoare necesare pentru a finaliza tabloul. 
  • O tavita pentru a lucra cu pietrele si stiloul, practic acel instrument cu care asezi si lipesti margelele. 

Odata ce ai descoperit produsele, poti incepe sa umpli chenarele de culoare. Noi iti recomandam sa incepi cu portiunile mici din partea de jos. Pe masura ce avansezi tabloul prinde contur. Ce-i drept, nu exista o regula anume, asadar iti vei gasi ritmul practic in functie de stilul tau. Poate fi vorba despre alegerea portiunilor ce au nuante mai inchise sau mai deschise. Cert este ca poti lucra mai rapid daca aplici pietrele de o singura culoare pe portiuni diverse. 

Sfat: ai nevoie de o zona cu lumina naturala, pentru a observa cu atentie spatiile. Analizeaza de doua ori si aplica o singura data, gelul de lipit este de calitate si rezistent, dupa aplicarea pietrelor cu greu le poti da jos. 

Pentru cei cu mai multa creativitate pot exista si abateri de la schita initiala, in sensul in care un amestec usor diferit de culori poate fi amprenta personala a celui care face pictura cu diamante. 

Descopera ofertele noastre la pictura cu diamante 

Descopera gama variata de goblene cu diamante pe care ti le punem la dispozitie, vei gasi un model ce sa iti atraga atentia si se va potrivi preferintelor tale. Lucreaza singur sau impreuna cu partenerul. Lasati serialele, gadgeturile, ecranele si bucurati-va de timp impreuna, facand ceva creativ si practic. Satisfactia este una mare cand iti creezi propriile decoratiuni. Chiar daca pare greu la inceput, ulterior vei fi incantat de alegerea facuta.

Ai aflat cum se picteaza un goblen pe numere? Etapele sunt simple, ramane doar la latitudinea ta sa iti doresti sa faci acest lucru! Alege pentru tine sau alege sa faci un cadou astfel! 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate