Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Cum si in ce context utilizam culorile si vopsele acrilice? Aici afli raspunsul!

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Arta este un domeniu complex. Unii sunt de parere ca daca nu ai chemarea pentru acel domeniu este mai bine sa incerci ceva usor, ceva simplu si sa lasi lucrarile complexe in seama celor care au mai multa experienta. De exemplu, poti incerca sa pictezi pe numere un tablou, reusesti sa dai culoare si sa iti exersezi skill-urile fara sa te panichezi ca strici in vreun fel panza.  

Pentru cei care au ceva mai multa experienta cu aceste picturi, tehnicile sunt unele diverse, noi le vom detalia in acest articol si vom incerca sa le explicam pe intelesul tuturor. Utilizarea culorilor si vopselelor acrilice este ceva ce fiecare pictor trebuie sa cunoasca si sa puna in practica.

Iata ce informatii veti gasi in acest articol: 

  • Cum sa te pregatesti pentru pictat? 
  • Tehnicile de aplicare a culorilor acrilice 
  • Unde gasesti culorile acrilice de care ai nevoie

Cum sa te pregatesti pentru pictat? 

Mai intai de toate trebuie sa pregatesti suportul sau suprafata pe care vei picta: panza pentru pictura, hartia speciala sau diverse materiale printre care lemnul sau sticla. Este important sa te asiguri ca suportul este unul curat si pregatit pentru vopsea. 

Inainte de a incepe asigura-te ca ai toate culorile la indemana, dar si paleta care te ajuta sa amesteci culorile pe care vrei sa le folosesti. La Pictorul Fericit gasesti astfel de palete speciale pe care le poti folosi. Practice si usor de folosit, acestea iti vor fi de folos numaidecat! 

Tehnicile de aplicare a culorilor acrilice 

Daca nu ai auzit de acestea, atunci uite ca ai ocazia sa afli acum. 

  • Pentru pictura in straturi trebuie sa aplici mai multe straturi subtiri de vopsea acrilica pentru a crea adancime si textura. Pictura cu pensula implica folosirea acelor pensule precise in detalii si linii clare. Pictura cu acel cutit pentru paleta, multi folosesc cutitul pentru a aplica vopseaua in straturi groase, pentru a crea texturi interesante.
  • Cine nu a auzit despre tehnica stropirii ar trebuie sa ia notite si sa stie ca stropirea vopselei in vederea crearii unor efecte speciale este esentiala. Pentru picturile care contin stropi sau nori, aceasta tehnica face minuni. 
  • Stiai ca aplicarea vopselei in straturi subtiri si folosirea unui uscator de par pentru uscare face minuni? Poti crea in acest fel efecte speciale in picturile tale. 

Unde gasesti culorile acrilice de care ai nevoie

Pentru a pune in aplicare toate aceste tehnici ai nevoie de un magazin special din cadrul caruia poti cumpara culori acrilice calitative. Pictorul Fericit este magazinul la care poti apela cu incredere daca vrei sa ai mereu trusa plina de culori si pensule de calitate. Vei gasi mereu aici produsele de calitate pe care le cauti. Unde mai pui ca preturile sunt unele accesibile si ca primesti si transport gratuit pentru acestea, asta daca faci o comanda mai mare? Vezi pe site mai multe detalii! 

Noi iti uram spor la pictat si sa ai parte de creativitate cat e ziua de lunga!

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate