Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Din ce este facut creionul grafit si de unde sa le cumperi pe cele potrivite

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Poate te-ai intrebat de multe ori, inainte sa te apuci de schita unui tablou din ce este facut un creion sau poate carbunele care te ajuta sa aduci la viata ideile tale. Cu siguranta ai anumite curiozitati despre aceste instrumente, dar nu ai avut posibilitatea pana acum sa te informezi corect. Iata ca in acest articol am decis sa discutam si sa impartasim cu tine din curiozitatile pe care le detinem. 

Din ce este facut creionul? De ce este esential sa folosesti creioane atunci cand schitezi un tablou? Care sunt acele creioane pe care le poti lua in considerare atunci cand doresti sa dai viata ideilor tale? Din acest articol afli aceste detalii folositoare. 

Ce vei afla in acest articol: 

  • Din ce este compus creionul graffiti? 
  • Schitele se contureaza mai bine folosind creioanele
  • Unde gasesti creioane de calitate?

Din ce este compus creionul graffiti? 

Creionul grafit este, in general, fabricat dintr-o compozitie de particule de grafit si lut. Grafitul este o substanta de carbon care este cunoscuta pentru calitatile sale de a lasa o urma neagra pe hartie. Lutul este adesea adaugat pentru a oferi creionului rezistenta si pentru a impiedica grafitul sa se sfarame sau sa se rupa. 

De obicei grafitul este incapsulat intr-un invelis de lemn sau material plastic care serveste nu numai pentru a oferi un suport solid, ci si pentru a proteja degetele utilizatorului de murdarie. De-a lungul istoriei, creioanele au fost realizate in principal cu mine de plumb, dar, din motive de siguranta, in prezent, grafitul este folosit in mod obisnuit in locul plumbului. 

Exista creioane grafit special concepute pentru acel desen artistic. Acestea pot avea grade diferite de duritate si pot fi utilizate pentru a obtine linii mai fine sau mai groase, in functie de presiune aplicata. 

Schitele se contureaza mai bine folosind creioanele

Acest lucru este confirmat si de marii pictori, inca din vremurile de demult. Creionul poate schita si poate face in asa fel incat picturile sa poata fi modificate inainte de aplicarea culorii. Exista multe tipuri de creioane din grafit pe care le poti incerca, unele cu mina mai subtire sau unele cu o mina mai groasa. Acest criteriu tu il decizi, tu esti autorul operelor, deci tu esti cel care are ultimul cuvant.

Indiferent de preferintele tale, trebuie sa stii ca magazinul nostru are o gama larga de produse din care tu poti alege ceea ce ti se potriveste. 

Poti sa folosesti creioanele pentru a crea diverse texturi, cum ar fi cele ale parului, pielii sau detalii mai mici care pot face diferenta intr-un tablou. Tot cu ajutorul acestor creioane se pot corecta sau defini schitele, permitandu-ti tie sa ajustezi si sa evidentiezi anumite detalii. 

Unde gasesti creioane de calitate

Pictorul Fericit este magazinul online pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de materiale de pictura de calitate. Poti sa vezi mai mult detalii pe site-ul nostru oficial pictorulfericit.ro si sa comanzi de acolo instrumentele pe care le consideri potrivite pentru operele tale viitoare.

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate