Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Un party reusit, cu Pictorul Fericit - iata idei pentru petrecerile de copii

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Petrecerile pentru copii sunt tot mai sofisticate, astfel incat nu mai stii cum sa tii pasul cu tot ce e modern? Ai un grup de copii invitati si nu stii cum sa ii distrezi? S-ar putea sa avem idei pentru tine. 

Din acest articol vei afla:

  • Idei pentru petreceri de copii 
  • Pictura pe fata 
  • Spiral art 

Idei pentru petreceri de copii

Cand vine vorba de idei pentru a tine in frau energia copiilor ai nevoie de cateva idei si de alte cateva pentru backup. Asta in cazul in care unora nu le place o activitate sa ai alternative. Fie ca este vorba de un atelier de creatie sau de distractie cu baloane din sapun, ai nevoie de ceva creativ. 

De la Pictorul Fericit ai materiale de pictura, activitati educationale din care poti alege. In functie de grupa de varsta a celor mici, ai de unde alege variante. Spre exemplu, sunt seturi de culori ceramice pentru a colora diverse planse, ai seturi cu puzzleuri sau de decupat. Cateva ore, cei mici se vor delecta cu activitati diverse. 

Idei pentru petreceri de copii: ateliere de creatie, fie ca acestea sunt cu modelaj de plastilina, colorat sau decupat. 

Pictura pe fata - secretul unei petreceri reusite pentru copii

Una din ideile grozave pe care le poti aplica la aproape orice petrecere de copii se refera la pictura pe fata. Copiii se pot transforma astfel in personaje diverse, daca mai punem la socoteala si posibilitatea de a se costuma, cu atat mai mult vor intra in pielea personajelor mult dorite, fie ca este vorba de un vampir sau de un super erou. 

In gama noastra veti gasi si seturi de picturi pe fata, distincte de tot ce veti gasi pe aceasta nisa. De ce? Pentru ca sunt culori testate dermatologic, pentru ca implicit pentru cei cu piele sensibila sunt culori optime care nu vor crea senzatii neplacute pe fata, nu vor crea reactii adverse. De asemenea, sunt seturi practice, incat sa nu investiti in culori diverse si sa le folositi  foarte rar. In cazul acesta aveti seturi mai compacte, ideale pentru a testa. Pot fi atat cu animale, cat si cu personaje fel de fel, iar in set sunt incluse si instructiunile necesare. 

Spiral art 

Activitati creative pentru ateliere? Puteti alege la fel de bine si spiral art. Este similar conceptului de colorare, insa de data aceasta implica o altfel de schita. Este o iluzie optica, un potret se ascunde am putea spune, in spatele unei spirale. Aceasta va fi colorata cu marker special, de culoare neagra. 

Atelierul de creatie este o idee grozava si usor de integrat in cadrul petrecerilor pentru copii. Este acel moment de pauza intre dansuri si coregrafii, intre energia debordanta pe care o manifesta si diversele tipuri de jocuri. 

Pentru cei mici, participanti la petreceri care nu pot tine neaparat pasul cu programul creativ al celor mai mari care stiu sa respecte anumite indicatii, puteti alege culorile usor de folosit cu care sa picteze cu mana. 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate