Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Pictura pe numere pentru copii, o idee grozava de cadou - pentru Mos Nicolae sau Craciun

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Vine, vine Mos Craciun si pana la acest moment mult asteptat marcam debutul sarbatorilor de iarna cu Mos Nicole. Traditia spune ca cei mici primesc cadouri si adesea legendele ne amintesc ca doar cei cuminti sunt trecuti pe lista celor care vor fi onorati de cadouri. Decideti voi acest lucru, pentru ca de inspiratie in a alege tipul de cadou ne ocupam noi. 

La Pictorul Fericit dedicam o categorie speciala pentru picturile pe numere dedicate copiilor. Sunt cele cu tematica specifica varstei lor, cu un grad redus de dificultate. In randurile ce urmeaza va spunem si de ce merita sa alegeti picturi pe numere pentru copii drept cadou, la sarbatorile de iarna. 

Din acest articol veti afla:

  • Pictura in viata copiilor - efecte benefice 
  • Cum sa alegi cadoul potrivit 
  • Oferte la picturile pe numere pentru copii 

Pictura in viata copiilor - efecte benefice 

Similar ca cele pentru adulti, picturile pe numere pentru copii vin pachet complet, cu pensule si culori, practic tot ce e necesar pentru a picta de indata. Iata si ce efecte benefice implica:

  • Sunt educative - creativitatea nu are limite intr-adevar, insa vorbim de a inspira pe copii sa se apropie cu deschidere si placere catre arta si mai ales catre pictura. 
  • Isi exerseaza dexteritatea. 
  • Destresare, relaxare la maxim. Este vorba, ca si in cazul adultilor, de placerea de a se deconecta de la tot stresul cotidian, pentru a se reconecta cu propriile placeri. 
  • Stimuleaza increderea de sine. Pentru copii in mod special este important sa traiasca pe propria piele aceasta satisfactie de a fi realizat, pe cont propriu, un tablou, o minunata decoratiune pe care o va expune ulterior - deci are si un rol practic. 

Despre cum poate pictura pe numere sa ii ajute pe copii, in sensul de a fi o activitate benefica pentru acestia, puteti afla si voi, adultii. Am pregatit selectii de picturi pe numere pentru toate preferintele, deci si variante pe care le puteti picta impreuna cu familia. 

pictura pe numere copii

Cum sa alegi cadoul potrivit 

Sunt multe tipuri de ghiduri despre cum sa alegi cadoul perfect si aici ne referim atat la cadourile pentru copii, cat si cele pentru adulti. Sa fie cu legatura in ceea ce priveste partea pasiunile celui mic, sa fie despre o posibilitate de a-i starni curiozitatea. Se pare ca pictura pe numere intruneste toate aceste asteptari am putea spune. 

Ideea este ca acel cadou ales sa depaseasca sfera materiala, sa fie mai  degraba o experienta si nu una oarecare ci una care sa dureze o viata. Pictura pe numere poate deveni tabloul pe care il va expune ulterior in camera sa, ca o reusita pe care sa o etaleze. 

Oferte la picturile pe numere pentru copii 

In pagina noastra, pictorulfericit.ro, veti gasi diverse oferte la picturile pe numere pentru copii. Mai ales in aceasta perioada, aplicam reduceri, astfel ca va veti bucura de posibilitatea de a achizitiona pictura dorita, la super pret. 

Picturi pe numere pentru copii cu pisicute, vaci, animale diverse sau chiar personaje asteapta sa fie alese. Promitem sa impachetam si festiv, daca ne anuntati ca pictura aleasa va fi una oferita cadou. 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate