Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Top 3 cadouri minunate pentru Craciun 2023

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Se apropie perioada aceea din an, scurta ce-i drept, insa minunata. Cand ne asezam si savuram in tihna momente placute alaturi de cei dragi. Avem si un context pe masura, sarbatorile de iarna si tot ce semnifica acestea, spiritual vorbind. Traditia este una de continuitate si nu putem trece cu vederea lista Mosului. Daca si tu te pregatesti sa faci aceste alegeri, iata ce sugestii de cadouri ai de la Pictorul Fericit! 

Din acest articol vei afla:

  1. O experienta minunata - da sansa celor dragi sa isi picteze propriile tablouri 
  2. Provocarea mintii - un puzzle din lemn 
  3. Spiral art, un altfel de portret 

O experienta minunata - da sansa celor dragi sa isi picteze propriile tablouri 

Un mic artist este in fiecare dintre noi. Chiar dacă la primul gand spui ca nu ai talent si nu ai putea picta un tablou, tocmai pentru asta a aparut si conceptul de pictura pe numere. Ai schita preimprimata pe panza de bumbac. Respecta locul de aplicare a culorii si vei obtine un tablou perfect. Plus ca, in kiturile noastre de picturi pe numere sunt toate accesoriile necesare incluse: pensule, culori. 

Asadar, prima noastra recomandare pentru cei care cauta cadouri pentru Craciun 2023 este pictura pe numere. Ai de unde alege variante pentru toata lumea. Tine cont ca avem optiuni pe care le poti tria in functie de nivelul de dificultate, in functie de tematica de asemenea. Cele de Craciun sau cu peisaje de iarna sunt printre cele mai dorite. 

Provocarea mintii - un puzzle din lemn 

Pe lista Mosului sunt nu doar cei mici, ci poate si copii mai mari. Pe care vei dori sa ii intrigi si sa ii provoci sa incerce o activitate diferita. Nu se vor astepta, poate, sa primeasca altceva decat un obiect decorativ. Puzzle din lemn este sugestia noastra pe loc secund. Este o adevarata provocare a mintii, pentru ca lucrurile stau putin diferit fata de alte tipuri de puzzle. Fiecare piesa este o forma de animal, draguta, iar impreuna toate acestea vor compune o imagine interesanta. Cu zei, cu lumea, astrologie si nu numai, tematica este diferita. 

Spiral art, un altfel de portret 

In topiul sugestiilor in ceea ce priveste cadourile de Craciun nu avem cum sa omitem spiral art. Pot fi comandate cele personalizate, astfel incat surpriza va fi cu atat mai mare, cu cat pe masura ce colorati descoperiti chipul unui om drag din viata voastra. Pot fi alese portrete diverse, in functie de pasiunea celui caruia ii veti  oferi un astfel de cadou, puteti surprinde cu alegeri precum Lincoln, grumpy Cat say Lady Daiana. 


Accesorii de pictura, pentru pasionati 

Nu in cele din urma va amintim despre diversitatea si disponibilitatea stocului nostru de materiale de pictura. De aici puteti alege materiale, consumabile, dar si accesorii diverse pentru cei dragi voua pe care ii stiti pasionati de acest domeniu. Uneori, cadoul perfect este cel care va completeaza colectia de produse favorite. 


Daca ii stiti pe cei din lista Mosului pictori in devenire, pasionati sau poate chiar si experimentati nu uitati ca la Pictorul Fericit aveti produse profesionale si semi profesionale din care puteti alege. 

Craciun de poveste! 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate