Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Inspiratie 0? Aici idei pentru pictura pe fata

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Acum ca vacanta de vara este in toi, cei mici au mult timp liber la dispozitie pentru a petrece timp cu prietenii, cu familia facand diferite activitati. Joaca e la ea acasa, iar voia buna este data fix de dimineata, de cand cei mici se trezesc. De multe ori parintii apeleaza la diverse activitati care implica culoare pentru a le starni creativitatea celor mici, asadar kiturile pentru picturile pe fata sunt la mare cautare. 

In acest articol afli detalii despre: 

  • Kiturile de pictura indragite de copii
  • Idei pentru pictura pe fata - desene fel si fel
  • Locul de unde puteti achizitiona kituri netoxice 

Kiturile de pictura indragite de copii

Indiferent ca vorbim despre talent sau despre creativitate, petreceri cu tema sau pur si simplu timp petrecut inconjurat de culori, pictura pe fata este o idee potrivita pentru copii. Acestia au ocazia de a se transforma in animale sau diverse personaje. Daca cel mic are o pasiune pentru arta si pentru pensule, de ce sa nu il incurajati sa faca “pasi” spre acest domeniu. 

Idei pentru pictura pe fata - desene fel si fel 

Daca sunteti la momentul de fata in cautarea unor idei pentru pictura pe fata, atunci acest articol este pentru voi si pentru cel mic. Veti putea sa o inspirati pe cea mica sa opteze pentru personaje cunoscute, printre care Elsa din celebrul desen “Frozen”, Spider-Man sau Batman. Acestea sunt de efect si prind foarte bine la publicul tanar. 

Natura si universul sunt doua dintre motivele indragite de toata lumea: un soare care zambeste, flori si nori sau pasari, planete, stele sau chiar intregul sistemul. Acestea pot fi doar cateva idei de picturi pentru fata. 

Dragonii, zanele sau unicornii si, in general, personajele din lumea fantastica, se afla si acestea pe acea lista pe care mai toti copiii o adora. Fiind obisnuiti cu basmele inca de mici, acestia dezvolta in timp o anume afinitate pentru aceste fiinte. 

Desenele abstracte pot fi de asemenea un subiect de interes pentru micii artisti. Liniile geometrice impreuna cu niste triunghiuri bine aliniate sunt pe placul celor care doresc sa iasa in evidenta de fiecare data. 

Locul de unde puteti achizitiona kituri netoxice

Pictorul Fericit este magazinul potrivit de unde puteti cumpara aceste kituri netoxice pentru copiii. Gasiti la noi pe site o categorie intreaga dedicata acestor kituri din care puteti alege varianta potrivita, cu mai multe sau mai putine culori. 

Trebuie de retinut faptul ca pielea celor mici este foarte sensibila, de aceea este nevoie de acele seturi de culori care nu contin substante chimice sau orice fel de compusi care dauneaza pielii copiilor. Culorile sunt unele testate dermatologic, pentru ca aceasta activitate sa fie una sigura. Acestea se curata usor si nu lasa urme, ceea ce e bine pentru cei mici pentru ca parintii sa nu fie nevoiti sa stea ore in sir pentru a inlatura vopseaua. 

Va uram spor la pictat si va asteptam in cadrul site-ului nostru oficial pictorulfericit.ro pentru a plasa o comanda! 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate