Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Pictura pe fata utilizand culori netoxice si testate dermatologic! Afla aici mai multe!

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Activitatile distractive si pline de culoare sunt tot mai indragite de catre copii; printre acestea se enumera mai ales pictura pe fata. Toti copiii isi doresc sa aiba fata pictata, fie cu un fluture, tigru, catel sau orice altceva. Ca parinte, cu siguranta esti in cautarea unui set de pictura pe fata ce sa fie testat dermatologic si sa nu ii afecteze tenul celui mic.

In acest articol vei afla mai multe despre:

  • Pictura pe fata utilizand culori netoxice
  • Avantajele culorilor netoxice
  • Ce contine un kit de pictura pe fata?

Pictura pe fata utilizand culori netoxice

Pictura pe fata este o activitate plina de culoare si imaginatie, te vei relaxa alaturi de copiii tai cand le vei picta fata. De nenumarate ori vedem in cadrul petrecerilor ce sunt dedicate unei zile de nastere a unui copil picturi pe fata efectuate de un membru al familiei. Alegand pictura pe fata culori netoxice testate dermatologic, le vei aduce copiilor tai inca un strop de fericire in viata lor.

pictura pe fata baieti

Nu este necesar sa ai abilitati artistice in ceea ce priveste pictura pe fata, trebuie doar sa stapanesti esentialul si sa acorzi atentie detaliilor, care de cele mai multe ori fac diferenta. Vei deveni acel parinte cool care alege sa il picteze pe copilul sau cat si pe prieteni acestuia pe fata.

Avantajele culorilor netoxice

Culorile netoxice au nenumarate avantaje, precum faptul ca micul tau camarad nu se va confrunta cu iritatii pe ten, iar vopseau se va elimina usor de pe suprafata tenului sau.

Ce contine un kit de pictura pe fata?

Daca vrei sa achizitionezi un kit de pictura pe fata, trebuie sa stii ce contine acesta. Pe site-ul nostru pictorulfericit.ro kiturile de pictura pe fata sunt impartite pe categoria de gen a copilului tau. Astfel va trebui sa faci o alegere cat mai buna, in ceea ce priveste stilul de culori si pensule pe care le vei achizitiona intr-un kit.

Kit de pictura pe fata pentru baieti - continue culori intense, in predominant reci, pentru a reprezenta masculinitatea si pentru a fi potrivite picturilor ce se vor face pe fata lor. Fiecare baiat isi doreste sa fie un supererou, un vampir sau chiar un pirat. In kit vei avea de asemena si un set de instructiuni, cu ajutorul carora ii vei putea picta baiatului fata sa cum isi doreste acesta.

Kit de pictura pe fata pentru fete - aceste seturi au mai degraba culori deschise, pale. Fiecare fata isi doreste sa iasa in evidenta si va reusi acest lucru prin intermediul unei picturi pe fata, ce poate intruchipa un fluture, floare sau chiar o masca. Fiica ta se va bucura cu siguranta atunci cand ii vei picta acesteia pe fata imaginea favorita.

Nu uita, pictura pe fata este indragita de catre copiii, iar daca tu vei achizitiona un set ce contine cele necesare, acestia se vor bucura nespus de culorile vii. Zilele de nastere pe care le organizezi pentru copilul tau, il vei face pe aceasta sa aiba parte de distractia mult visata. Nu va mai fi necesar sa contactezi o persoana specializata ce sa-i picteze pe copii, vei putea face chiar tu acest lucru, iar ei se vor distra nespus, cu siguranta.

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate