Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Sa spargem gheata: Cat costa o panza de pictat?

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Talentul la pictat poate fi irosit atunci cand sunt utilizate materiale slab calitative. Aici vorbim atat despre panza, cat si despre culori, vopseluri, pensule si orice alt accesoriu utilizezi. Motiv in plus pentru care vei prefera sa faci alegeri corecte si avantajoase. Astazi vom discuta despre panzele de pictat. 

Din acest articol vei afla:

  • Cat costa o panza de pictat
  • Cum alegi forma panzei de pictat
  • Descopera panzele negre
  • Cat de mult conteaza dimensiunea panzei

Cat costa o panza de pictat

Atunci cand vorbim despre materialele de pictura pretul acestora poate fi un criteriu de interes. Una dintre intrebarile care stau pe buzele oricarui pasionat de pictura este despre cat costa o panza de pictat

Pretul panzelor de pictat difera in functie de anumite caracteristici. Conteaza foarte mult materialul din care aceasta este confectionata. De asemenea, marimea panzei poate fi un bun criteriu ce schimba pretul. Poti descoperi la noi o gama vasta de panze de pictat, varietate din toate punctele de vedere. 

Asta pentru ca nu toti suntem la fel si nu avem aceleasi preferinte, deci oferim solutii pentru fiecare in parte. De asemenea, culoarea panzei poate fi diferita, despre care vei descoperi mai multe in continuarea acestui articol. Daca panza este tratata sau nu, cu ce este tratata si orice alt aspect de acest gen influenteaza pretul. 

Cum alegi forma panzei de pictat

Lumea picturii este o arta pe care nu oricine o poate intelege. Chiar daca procesul de creatie depinde foarte mult de cel care picteaza, de inspiratia pe care o are, sunt anumite tehnici pe care oricine le respecta. 

panza ovala

Aici discutam despre o serie de alegeri importante ce trebuie facute, printre care enumeram si forma panzei. In functie de ceea ce vrei sa pictezi poti opta pentru panzele ovale, rotunde, patrate, dreptunghiulare. Poti comanda de la noi si pachete care contin mai multe panze pe care poti picta o poveste care are continuitate, cele 4 anotimpuri separat si cate si mai cate. 

Poate te intereseaza si setul de 4 mini panze rotunde pe suport magnetic, care are un pret accesibil si pe care le poti aplica pe orice suprafata cu metal mai apoi. 

Descopera panzele negre

Preferate in ultima perioada au devenit si panzele negre de pictura. Acestea sunt foarte utile in special pentru cei care au un stil mai sobru de a picta, care pun intr-un tablou si aspecte mai sumbre din viata, sub forma de arta. Orice pictura este menita sa emotioneze, sa impresioneze si acest domeniu nu are limite. Orice poate fi transformat intr-un desen. 

panza neagra

Panzele negre sunt una dintre optiunile pe care le ai daca vrei sa incerci ceva nou, daca preferi sa pictezi peisaje nocturne chiar. Acestea nu au un pret cu mult diferit fata de panzele albe.  

Cat de mult conteaza dimensiunea panzei

Un alt criteriu pe care il vei lua in considerare este cel cu privire la dimensiunea panzei. Cu siguranta pretul va creste cu cat panza este mai mare. Important este ca poti alege dimensiuni dintre cele mai mici, de 20x30 cm, pana la panze mult mai mari, chiar si de 60x90 cm. 

Important este sa stii de inainte ce dimensiuni trebuie sa aiba panza in functie de ceea ce vrei sa pictezi pentru ca nu iti vei dori sa ramana prea mult spatiu liber in jurul imaginii principale. Nici sa fie toate detaliile inghesuite in cativa cm. 

Te asteptam in cadrul paginii noastre oficiale pentru a descoperi toate panzele, preturile acestora si alte accesorii de care ai nevoie. Spor la pictat! 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate