Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Top idei de cadouri pentru Craciun 2022

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Iata-ne ajunsi si in acest prag, al sarbatorilor de iarna. Motiv de bucurie pentru toata lumea, motiv sa ne inveselim si sa ne adunam cu toti cei dragi noua. Pentru unii dintre noi Craciunul inseamna asta, pentru altii este vorba despre concediul care ne permite mai mult timp petrecut in locuri nemaivazute. 

Indiferent cum definim Craciunul, oarecum pentru toti este despre bucuria de a fi cu cei dragi, de a sarbatori in tihna, despre a aduna amintiri si, de ce nu, despre a oferi mici bucurii. Cadourile sunt traditia pe care o respectati an de an? Iata ce puteti oferi anul acesta celor dragi voua si care se afla la un click distanta, in magazinul de pictura online

Picturi pe numere 

Desigur, cadoul numarul unu recomandat este despre pictura pe numere. Kitul este complet, contine toate cele necesare, accesorii incluse pentru a picta de indata. Astfel de kituri sunt potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. 

La nevoie, cumparati extra si: un sevalet, eventual unul mic, de masa si o lupa, pentru a observa in detaliu fiecare numar. 

Picturi pe numere puteti oferi si copiilor, chiar daca acestia sunt la prima lor experienta de acest gen. Lasati copiii sa se bucure de arta si sa o descopere astfel! In plus, la final, pot obtine acel tablou creat cu efort propriu, pe care il vor expune in camera lor. 

Un puzzle din lemn 

Traim dupa conceptul clasic, astfel ca suntem obisnuiti sa primim anumite tipuri de cadouri. Ceva mai surprinzator este sa descoperim sub brad un puzzle din lemn. Ideea este una adaptata pentru adulti. Acestea sunt de dificultate 5A, pe o scara de la 1A la 5A. 

Puzzle-ul din lemn are toate piesele intr-un sac de organza si totul este ambalat in cutie de carton. Poate fi oferit ca atare, fara sa mai fie necesara ambalarea si tot va face o buna impresie, negresit! 

Seturi de activitati creative si recreative 

Am avea impresia ca a alege un cadou pentru un copil este destul de usor, avand in vedere ca cei mici adora jucariile. La un moment dat insa ne dam seama ca toata lumea ar alege astfel si ca de jucarii este casa plina. Ce ati spune insa de seturi de activitati creative si recreative? Dedicam o categorie speciala materialelor educationale. De aici pot fi alese seturi interesante de accesorii cu care sa ii tineti ocupati pe copii, insa cu un scop practic: acela de a crea, de a descoperi, de a-si exersa anumite abilitati. 

Daca tot suntem la acest capitol, de cadouri Craciun 2022 pentru copii, poate ca ar fi bine de amintit de asemenea despre seturile de culori de pictat pe fata. Mai ales ca in aceasta perioada predomina interesul pentru petreceri, sunt serbari si alte activitati festive pentru cei mici si mari, pictura pe fata se integreaza destul de bine in acest context. In stocul nostru veti gasi seturile necesare, mini kituri de pictat pe fata ce contin pensula, burete si culori pentru a crea simplu si rapid o masca pe fata copilului. 

Acestea sunt doar cateva din optiunile pe care le veti gasi la Pictorul Fericit. Ce alegeti?

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate