Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Ce au special culorile de la Maimeri

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

In gama noastra de produse profesionale veti gasi implicit culorile acrilice de la Maimeri. Despre acest brand este posibil sa fi auzit. Iata parcursul unui brand care la ora actuala inseamna garantia calitatii. 

Din acest articol veti afla: 

  • Povestea Maimeri - cand a aparut 
  • Ce au special culorile Maimeri 
  • Culori Maimeri in oferta Pictorul Fericit 

Povestea Maimeri - cand a aparut 

Se intampla la inceputul anilor 20. Numele vine, evident, de la pictorul fondator si anume Gianni Maimeri. Ce isi propusese acesta era sa reproduca culorile pe care orice pictor le cauta, la scara industriala. Asa a luat nastere compania Milano Fratelli Maimeri & Co, in 1923, la Milano. 

Vorbim implicit de producator cu traditie, la ora actuala fiind unul din marile branduri de nisa. Sub umbrela acestui brand sunt produse culorile de calitate, profesionale. 

Ce au special culorile Maimeri 

Cine a incercat culorile Maimeri stie sa faca diferenta. Iata prin ce se disting: 

  • Paleta larga de nuanta - au la baza pigmenti autentici (cadmiu, cobalt sau pamanturi italiene). Atat pentru pictorii care prefera stilul modern, cat si pentru cei cu preferinta pentru stilul traditional paleta de culori este multumitoare. 
  • Consistenta fina si untoasa - asta permite ca indiferent de tehnica folosita, sa puteti lucra foarte usor cu aceste culori. In plus, pot fi folosite ca atare si nu diluate cu medii.
  • Nuante intense, vibrante - albul spre exemplu contine ulei de sofran ceea ce nu va permite ingalbenirea stratului, iar luminozitatea culorii se mentine foarte bine in timp. 
  • Timp de uscare mic, datorita formulei culorilor. Un strat subtire se usuca in 48 de ore si timpul complet de uscare este de ordinul zilelor pentru straturile groase. 

Culori Maimeri in oferta Pictorul Fericit

In magazinul nostru online veti gasi de la acest brand culori acrilice in cantitati diferite si cu baze diferite - atat cele pe baza de rasina, cat si cele cu baza vinilica. Sunt culori ce se usuca foarte repede, solubile in apa, cu efect versatil in sensul in care daca sunt diluate pot creat efecte vizuale cum nu reusiti sa obtineti cu alte culori. Maimeri se afla in randul unora dintre cei mai cunoscuti producatori de culori acrilice. Calitatea acestora este excelenta. 

culori maimeri

Ce trebuie sa stiti despre diferentele de componenta este ca se aseamana intre ele la puterea de aderare la suprafata, la rezistenta  lor fata de diversi factori de mediu. Insa se disting dupa timpul diferit de uscare, grad de vascozitate, mod de aplicare, dar si aspectul final dupa aplicare. Culorile cu baza vinilica sunt net superioare ca putere de aderare si mai rezistente.

De la acelasi brand aveti si gama de culori de ulei. Gama Classico este una apreciata si mai cu seama pentru ca include nuante deosebite si foarte greu de reprodus. Veti descoperi aici farmecul rosului venetian sau a maroului moderat si ars. Acestea sunt imediat disponibile. Au consistenta, sunt extrafine si pot fi folosite direct din tub.

Maimeri este lectia despre calitate inainte de toate, business pornit de la cel care isi dorea cantitate pornind de la retele traditionale. Astazi Maimeri este accesibil si la un click distanta. V-ati ales culorile preferate? 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate