Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Pictura pe fata - idei si recomandari

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Ati auzit de face painting? Pictura pe fata nu este o activitate noua. Am auzit despre aceasta abordare mai ales pentru petrecerile de copii. Este si aceasta o altfel de exprimare artistica cu influente din strainatate - cel putin in randul americanilor este foarte populara ideea. 

Daca ne gandim in sens profund, pictarea fetei face parte si din identitatea culturala a unora. Fie ca vorbim de un ritual de trecere, fie ca este vorba de statutul social sau de vanatoare ori alte momente din viata indivizilor, se practica pictarea fetei cu simboluri si culori specifice. Adica nimic nu era la intamplare. In timp, iata ca aceasta preocupare a capatat si alt sens. Acum vorbim de pictura pe fata ca despre o activitate interesanta pentru copii. 

Din acest articol veti afla:

  • De ce sa va distrati cu pictura pe fata 
  • Cand este timpul perfect sa scoti kitul de pictat pe fata 
  • Ce vopseluri sunt recomandate pentru pictura pe fata 

De ce sa va distrati cu pictura pe fata 

Cei mici adora ideea de a fi in pielea unui personaj. Admira diversi eroi si si-ar dori sa fie si ei la fel. In primii ani se identifica foarte mult cu personajele favorite si este cunoscut in randul parintilor ca cei mici cer insistent sa poarte costume diverse. Daca le veti picta si chipurile, creand o masca specifica, cei mici vor fi si mai incantati. 

pictura fata fete

Asadar, printre motivatiile pe care le-ati putea avea sa incercati o astfel de activitate se numara faptul ca cei mici indragesc personajele. Ii puteti ajuta sa se transforme in animale, printi sau printese. Initati astfel de jocuri si ii ajutati pe copii sa isi exerseze si sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea. Nici nu incape indoiala ca se vor distra pe cinste! 

Seturi de pictura pe fata pentru baieti: vampir, tigru etc. 

Seturi de pictura pe fata pentru fete: iepuras, zana.  

Cand este timpul perfect sa scoti kitul de pictat pe fata 

Distractia aceasta poate sa aiba loc oricand, insa mai placut este cand vorbim de grup de copii. Asadar ocazii perfecte pentru a opta si pentru pictura pe fata este o zi onomastica, orice tip de aniversare, petrecere tematica, la spatiul de joaca, in colectivitate, la targuri, festivaluri sau cu ocazii speciale precum Halloween, ziua copiilor etc. 

pictura fata baieti

Cat despre realizarea in sine a unei picturi pe fata conteaza nu doar talentul, indemanarea, cat si tipul de vopseluri si de pensule utilizate.

Ce vopseluri sunt recomandate pentru pictura pe fata 

Pielea copiilor este mai sensibila. Sunt recomandate culorile create cu pigment care nu patrunde adanc in piele si care lasa urme ori cele care au risc de a declansa o reactie alergica. In acest sens va recomandam produsele din stocul nostru. Culorile sunt netoxice, potrivite pentru aceasta clasa de consumatori. In plus, sunt lavabile. La fel de usor cum veti picta, le veti si sterge. 

Pentru o optima aplicare si mai ales pentru a crea detalii va recomandam setul de pensule pentru pictura pe fata

Avand aceste idei pentru pictura pe fata, precum si toate resursele, va mai ramane sa puneti in aplicare. Sa inceapa distractia! 

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate