Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Picturi frumoase pe panza pentru a decora casa ta de Paste

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Picturile pe numere sunt nu doar proiecte interesante si creative pentru orice varsta, ci si o modalitate minunata de a decora casa si de a adauga un strop de culoare si frumusete in aceasta perioada de sarbatoare. Tablourile pot decora orice spatiu, de la birou la dormitor sau living. 

La pictorulfericit.ro gasesti o colectie impresionanta de picturi pe numere: cu peisaje, lei, flori, peisaje etc. Dar astazi ne indreptam atentia spre cele cu care poti decora perfect casa pentru sarbatorile pascale. Pentru a adauga o nota festiva casei tale de Paste, iti recomandam sa alegi o pictura care sa se potriveasca cu tema sarbatorii. Poti alege o pictura cu un iepuras dragalas sau cu oua de Paste sau poti opta pentru o pictura care sa reprezinte in mod abstract simbolurile sarbatorii.

Din acest articol vei afla despre: 

  • Picturi pe numere tematica florala 
  • Picturi pe numere tematica religioasa 
  • Picturi pe numere pentru copii 

Picturi pe numere tematica florala 

Daca esti in cautarea unei picturi care sa-ti incante privirea si sa adauge un plus de frumusete casei tale de Paste, iti recomandam picturi care infatiseaza un peisaj plin de flori si culori. Picturile pe numere cu flori sunt o idee buna, avand  in vedere contextul, perioada din an. Ni le dorim mereu viu colorate si proaspete, le cinstim prezenta punandu-le in vaze si am opri timpul in loc pentru ele. Ei bine, iata-le pictate cum sunt intacte si mereu demne de admirat.

Recomandam: picturi frumoase pe panza cu bujori. 

Picturi pe numere tematica religioasa

Evident, tematica sarbatorii pascale va inspira, astfel ca picturile pe numere cu tema religioasa ar putea fi chiar prima voastra optiune. Picturile pe numere cu teme religioasa sunt o modalitate minunata de a exprima spiritualitatea si credinta ta prin arta. Acestea pot fi inspirate din reprezentari ale evenimentului din istoria religiei, Invierea. 

Pot fi o modalitate excelenta de a decora spatiul de rugaciune din casa ta sau de a face un cadou special unei persoane apropiate care impartaseste aceleasi convingeri religioase cu tine. Acestea pot fi un element important in ritualurile si ceremoniile religioase sau pot aduce un strop de liniste si meditatie in viata ta de zi cu zi. 
Recomandam: Holy Easter, Revival sau Salvation sau chiar si Cina cea de Taina. 

Picturi pe numere pentru copii 

Fie ca daruiesti un astfel de kit sau il pictezi tu impreuna cu cei mici te poti bucura si de modele specifice copiilor. Avem in gama noastra o varietate de picturi. Acestea pot fi proiectul perfect pentru vacanta de primavara, stimuleaza rabdarea si atentia si  in egala masura este o terapie a culorilor. 

Indiferent de alegerea ta, la PictorulFericit.ro vei gasi picturi pe numere in kit complet: panza de bumbac cu sasiu inclus, set de culori si pensule. Alege acum pictura care ti se potriveste si bucura-te de frumusetea acesteia in casa ta de sarbatori!

Recomandam: Singing Hen 

Noi iti dorim sarbatori fericite si spor la pictat!

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate