Coșul dvs.

Livrare Gratuită la comenzi de peste 200 Lei

Vrei sa inveti sa pictezi? Ai bazele picturii explicate pas cu pas in aceste manuale de pictura!

Postat de către: Ionela Bondrea pe data de:

Incepem cu o intrebare care credem noi ca este destul de importanta: cine spune ca nu poti picta chiar daca nu ai talent? Nu hotaraste nimeni cine are voie sa picteze si cine nu. Totul porneste de la propriile alegeri si de la capacitatea ta de a deprinde noi informatii. Cu putin ajutor specializat oricine poate invata cum sa creioneze modele, chipuri, cladiri si lista este lunga. 

Vrei sa inveti sa pictezi? Ai bazele picturii explicate pas cu pas in aceste manuale de pictura! 

Din acest articol vei afla: 

  • Cum te ajuta manualele de pictura sa deprinzi chestiunile de baza
  • Unde gasesti manualul ideal pentru a da contur ideilor tale 

Cum te ajuta manualele de pictura sa deprinzi chestiunile de baza 

Atunci cand doresti sa-ti dezvolti skillurile de pictura si sa incerci sa conturezi chiar tu modelele de pe panza, un manual profesional te poate ajuta. Stocul de manuale dedicate studiului individual din gama Vinciana Editrice iti pot fi un mentor bun. Poti sa inveti pe etape. Incepi sa studiezi bazele desenului, ca pe urma sa te indrepti catre schitarea nudurilor sau animalelor. 

manual desen

Detaliile cu tot cu poze din cuprinsul cartilor te vor indruma catre tehnici la care nu te-ai fi gandit. Liniile si formele, umbrele, fundalul, cat si elemente ce tin de conturare si armonie intre componente, acestea te vor indruma sa desenezi modele si sa le dai culoare. Este usor sa urmezi si sa completezi schitele deja existente acolo unde consideri ca mai este nevoie. 

Poti studia indeaproape acele chestiuni care te intereseaza. Ilustratiile sunt acelea care iti vor fi de folos pentru a putea reproduce indeaproape acele elemente ce tin de anatomia umana. Cu ajutorul exercitiilor vei putea exersa si uite asa vei deprinde niste chestiuni de baza 

Unde gasesti manualul ideal pentru a da contur ideilor tale

Aceste manuale de pictura se gasesc pe site-ul nostru, Pictorul Fericit. Colectia dispune de materiale pentru incepatori, dar si pentru cei care au deja experienta in pictura. Cauta si vei gasi, dupa asa cum spune o vorba din batrani. Chiar si cei care au experinta, isi pot largi orizonturile si isi pot actualiza tehnicile deja folosite. 

La preturi accesibile te poti bucura de continutul manualelor ca mai apoi sa desenzi tot ce doresti in mod corect.

Pictura si desenul sunt o arta, deci tu vei deveni un artist complet la finalul rasfoirii acestor manuale. Vei deprinde tehnici pe care le vei aseza pe panza urmand apoi sa aplici culori. In gama noastra vei gasi culori acrilice sau din ulei cu o acoperire mare. 

Pictorul Fericit iti sta la dispozitie daca doresti sa achizitionezi creioane, blocuri de desen si alte accesorii destinate picturii. Vei aprecia multitudinea de produse la preturi avantajoase pe care le ai la dispozitie. Doar cu ajutorul unor produse de calitate desenele tale pot prinde viata. Pictatul si pasiunea pentru domeniul artei pot veni la orice varsta, deci niciodata nu e prea tarziu sa incerci ceva nou. Conteaza sa fii pasionat si sa-ti doresti cu adevarat sa deprinzi chestiunile de baza.

Scrie un comentariu:

Observație! Comentariile dvs. vor fi aprobate de către un administrator inainte de a fi publicate